Kotiliesi

Julkaisukieli suomi

4/5 (392 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
13. 14 kesäkuuta
14. 5 heinäkuuta
15. 19 heinäkuuta
16. 2 elokuuta
17. 16 elokuuta
18. 30 elokuuta
19. 27 syyskuuta
20. 27 syyskuuta
21. 11 lokakuuta
22. 18 lokakuuta
23. 1 marraskuuta
24. 15 marraskuuta
25. 29 marraskuuta
26. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kotiliesi lehtitilaus & tilaajalahja

Tilaa Kotiliesi itselle tai lahjaksi Lehtikuningas.fi -verkkokaupasta! Kotiliesi on rakastettu naistenlehti, joka tuo iloa ja väriä arkeen. Kotiliesi tarjoaa inspiraatiota kodin ja perheen arkeen ja juhlaan.

Kotiliesi on täydellinen lukupaketti naiselle, jonka intohimona on perhe ja kodinhoito, hyvä ruoka, sisustaminen, puutarhanhoito sekä kaikenlaiset käsityöt ja askareet. Jokaisesta Kotiliesi-lehden numerosta löytyy herkullisia ruokaideoita ja reseptejä arkikokkailuihin ja juhlatarjoiluihin. Juhlista puheen ollen, Kotiliesi rakastaa juhlia! Kotilieden teemanumeroista löydät rutkasti näppäriä vinkkejä juhlien järjestämiseen. Ikimuistoiset häät, kihlajaiset, ristiäiset ja muut perhejuhlat syntyvät Kotilieden resepteillä.

Kotiliesi tarjoaa myös ohjeita ja malleja kauniisiin käsitöihin ja askarteluihin. Kotilieden pukeutumisvinkit auttavat valitsemaan kauden parhaat asukokonaisuudet. Jokaisesta numerosta löydät myös toinen toistaan kiinnostavampia henkilöhaastatteluja ja lukujuttuja perheen arjesta, työelämästä, ihmissuhteista, terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tilaa Kotiliesi

Kotiliesi ilmestyy 27 kertaa vuodessa. Kestotilauksen tilaajana saat kaikki edut käyttöösi sekä valitsemaasi tarjoukseen kuuluvan upean tilaajalahjan. Kotilieden voi tilata myös määräaikaisena, jolloin tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden loppuun. Tilaa Kotiliesi aina edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -verkkokaupasta!

Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Viisi syytä tilata:

1. Kattava lukupaketti täynnä suomalaisen naisen elämää: laadukkaita asiajuttuja, kiinnostavien henkilöiden haastatteluja sekä luontoaiheita.

2. Yli 250 Suomen luotetuinta reseptiä vuodessa + yli 6000 reseptin arkisto kotiliesi.fi-sivustolla.

3. Selkeitä ohjeita ja inspiraatiota käsitöihin, sisustukseen ja pukeutumiseen jokaisessa numerossa.

4. 8 sivua vertaistukea ja vinkkejä terveyden, talouden ja hyvinvoinnin pulmiin aikuisen naisen näkökulmasta.

5. 4 sivua ristikoita ja tehtäviä joka numerossa.

+ Lisänä upeat joulu-, puutarha- ja sisustusnumerot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 26
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1922
Painos: 98769


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Maija ,
Kerrankin lehti jossa luettavaa ja monipuolinen.
Marja-Leena Westerlund,
En ole kiinnostunut nykyisestä Kotiliedestä. Olen kestotilaaja ja haluan lopettaa tilauksen heti kun se on mahdollista.
Saimi,
Laittakaa siihen Kotiliesilehteen TV,ohjelmat niin ihmisillä tulisi kiinnostus enemmän siihen kotiliesilehteen.
Terttu,
ok
Pirkko Salo,
Kotiliesi on jo lapsuudestani tuttu,kun äidille tuli lehti jo 1950 luvulla ja niitä luettiin jä säästettiin vuosikausia !Paras naistenlehti,joka sopii niin tyttärille kuin äideille ja isoäideille!Kiitos ihanasta lehdestä ja jatkakaa samaan tahtiin!
Svetlana Mara,
Paras lehti Suomessa. Upeat ruokaohjeet aina jokaisessa lehdessa.
Lehtikuningas.fi,
Hei Riitta ja kiitos kommentistasi! Ikävää, että lehti osoittautui pettymykseksi. Meillä on valikoimissamme myös paljon muita saman tyylisiä lehtiä, ehkä jokin muu saattaisi olla sitten mieluisampi? Olet tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos tahdot vinkkejä! Mukavaa loppuvuotta!
riitta,
Päätin kokeilla Kotiliesi-lehteä, koska oli kulunut vuosia, jos ei kymmeniäkin siitä, kun olin lukenut kyseistä lehteä viimeksi. Tuli suuri pettymys. Se ei ollenkaan ole vastannut odotuksiani. Että se siitä sitten.
aila,
Nykyisin lehdessä on ihan liikaa ruokaohjeita. Kaikki osaavat tehdä mm. lämpimiä voileipiä ja useimmat lehdet julkaisevat reseptejä. Laitan lehden tilauksen tauolle. Kiitos..
Kaupungin mummu,
Kotiliesi on mielestäni hyvä ja mielenkiintoinen lehti. Olen lukenut sitä jo monta vuotta.
Kotilieden lukija,
Mielestäni lehti vastaa ihan hyvin sitä, mitä lehdeltä toivon. Olen itse tukevasti keski-ikäinen.
Maalaistyttö,
Kotiliesi on muuttunut liian paljon siitä, mitä se oli vielä 1990-luvulla, kun tilasin sitä. Siinä oli järkeviä vinkkejä, kaavoja, ruokaohjeita yms. Ei kiinnosta enää. Liian kallis ja sisältö on huonontunut.
matami minni,
uudistunut kotiliesi ei todellakaan vastaa käsitystäni kotiliesi-lehdestä. tulossa näyttää olevan kolmas MUSTA lehti. olen kai liian vanha kotilieden lukijaksi, enkä usko, että saatte yhtään goottia tms. ns. nuorta lukijakuntaanne, vaikka muuttaisitte koko lehden mustaksi! kotiliesi on tähän asti t
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D