Kodin Kuvalehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (716 ääntä)

Nro 4 top-listalla!

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 7 kesäkuuta
13. 21 kesäkuuta
14. 5 heinäkuuta
15. 19 heinäkuuta
16. 2 elokuuta
17. 23 elokuuta
18. 6 syyskuuta
19. 20 syyskuuta
20. 4 lokakuuta
21. 25 lokakuuta
22. 8 marraskuuta
23. 29 marraskuuta
24. 13 joulukuuta
1. 27 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kodin Kuvalehti lehtitilaus

Kodin kuvalehti on lehti, joka kuuluu jokaiseen kotiin. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi! Kodin Kuvalehti on lukijalleen kuin mahtava ystävä. Kodin kuvalehden sisältö painottuu hyvinvointiin, ruuanlaittoon, sisustamiseen, nikkarointiin ja mielenkiintoisiin keskusteluihin. Tämä edullinen joka toinen viikko ilmestyvä lehti on suomalaisten naisten kestosuosikki. Kodin Kuvalehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Kodin Kuvalehti käsittelee aiheita kuten ruoka, sisustus, tee itse, matkailu, terveys ja hyvinvointi, mielenkiintoiset ihmiset ja ilmiöt. Lehti sisältää myös Suorat sanat -osion, jossa erilaiset ihmiset kertovat erilaisista elämänkokemuksistaan ja antavat ajattelemisen aihetta.

Kodin kuvalehti on arjen tukija ja ymmärtäjä. Se tarjoaa tukiverkoston johon lukija voi samaistua. Lehti tarjoaa lukijalleen ymmärrystä ja neuvoja. Kodin Kuvalehden artikkelit ovat täynnä elämää ja ajankohtaisia aiheita. Reseptit herkullisiin ruokiin ja leivonnaisiin ja kätevät niksivinkit auttavat arjessa ja juhlassa.

Tilaa Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehdessä kauniit kuvat kertovat tarinaa lukijalleen mielenkiintoisen sisällön ohella. Henkilöhaastattelut ja reportaasit ovat sekä koskettavia, että mukaansatempaavia. Kodin Kuvalehti tarjoaa lukijoilleen myös sisäänpääsyn erilaisiin tapahtumiin, jotka on järjestetty yksin tai yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tilaa nyt Suomen luetuin naisten ja kodin lehti Kodin Kuvalehti osoitteesta Lehtikuningas.fi ja säästä selvää rahaa! Saat lehden suoraan kotiisi joka toinen viikko. Tee tilaus jo tänään! Myös lahjatilaus on mahdollinen ja Kodin Kuvalehti onkin myös suosittu ja pidetty lahja.

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 24
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 124811


Kuka lukee lehteä?

Mies: 18 %
Nainen: 82 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Tuija,
Todella huono. Toistaa itseään.
Tiina,
Paras naisten lehti, muita en edes lue. Tässä lehdessä on asiaa, kaikki hömppä juorut ja iänikuiset laihdutusvinkit ym puuttuu. Plussaa huippu hienoista kansista!
Terttu,
ok
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D