HerkkuLeivonta

Julkaisukieli suomi

5/5 (264 ääntä)

Tuotekuvaus

Innostavia ideoita! Hurmaavia herkkuja! Selkeät ohjeet! HerkkuLeivonta on jokaisen jauhopeukalon toivelehti!

Tykkäätkö häärätä keittiössä jauhojen pöllytessä ja suussasulavien leivosten valmistuessa? Oletko aina valmis leipomaan, kun leivonnaisille tulee kysyntää? Siinä tapauksessa Herkkuleivonta on lehti sinulle!

Herkkuleivonta tarjoaa parhaat ja selkeimmät reseptit! Reseptejä löytyy kaiken tasoisia, aina haastavista täytekakuista yksinkertaisiin kekseihin. Kaikki reseptit ovat asiantuntijoiden laatimia ja testaamia, jotka on helppo toteuttaa selkeiden ohjeiden ja opastuksen johdolla. Sisältö on laaja, ja ohjeet koostuvat niin makeista kuin suolaisistakin herkuista, niin arkeen kuin juhlahetkiäkin varten. Lisäksi Herkkuleivonta sisältää kauniita ja inspiroivia kuvia, jotka saavat takuulla veden kielelle.

Lehti tarjoaa reseptejä niin uusiin trendileivonnaisiin kuin perinteisiin ja tuttuihin suosikkeihinkin. Vuodenaikaan sopivat leivonnaiset ja sesongin parhaat raaka-aineet pääsevät aina kunniapaikalle jokaiseen lehteen. Esimerkiksi joulunaikaan lukija voi bongata lehdestä parhaan piparkakkutaikinaohjeen tai reseptejä joissa kanelin maku on pääosassa, kun taas kesän leivonnaisiin käytetään mahdollisimman paljon tuoreita marjoja ja hedelmiä.

Eikö gluteeni tai laktoosi sovi sinulle? Haluatko ehkäpä valmistaa ja syödä herkkuja, jotka ovat hieman kevyempiä mausta tinkimättä? Herkkuleivonta ottaa huomioon myös erikoisruokavaliot, joten löydät lehdestä myös ohjeita esimerkiksi gluteenittomista ja sokerittomista herkuista.

Herkkuleivonta ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Herkkuleivonta itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Kolmiokirja Oy
Aloitusvuosi: 2014


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Marja P,
Lehti on värikäs ja helposti ihastuttava. Saisi ilmestyä tiheämmin. Hauskan luovat reseptit jotka innostavat kokeilemaan. Tämän lehden parissa kestotilaajana tulen pysymään pitkään.
daddyaf,
herkullisia oli nam nam
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D