Äkta Mat

Julkaisukieli ruotsi

3/5 (356 ääntä)

Tuotekuvaus

Mat på riktigt!
Äkta Mat är en modern mattidning. Aktiv, rolig, generös, inspirerande och kunskapsberikande. Så att man kan förverkliga drömmen om att köpa ett halvt lamm eller koka egen grönsaksfond. För att det faktiskt är så enkelt. Men framför allt för att Äkta Mat är så kul, härlig och god. Välkommen in i köket!

Äkta mat fokuserar på:

• Intressanta och underhållande reportage om våra mathjältar runt om i landet: bönder, småproducenter, kockar och andra som kämpar för att vi ska kunna äta god, riktig mat.
• Kunniga, inspirerande artiklar om råvaror i säsong, med smarta tips på användningsområden och perfekta smakkamrater samt kuriosa och matnyttig information om näringsinnehåll, miljöpåverkan med mera.
• Förhållandevis få men desto mer aptitretande moderna recept. Gärna nydanande med oväntade inslag och varierande svårighetsgrad. Äkta Mat räds inte recept som både tar tid att laga och kräver precision. Äkta Mat ökar engagemanget för råvaran i säsong och för att laga mat från grunden – det blir helt enkelt roligare att laga mat när man förstår råvarornas hur och varför. Vilket är just en av tidningens ambitioner: att ge djupare information och förståelse än vad andra matmagasin, kvällstidningsbilagor och matprogram erbjuder.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: LRF Media AB
Aloitusvuosi: 2013
Päätoimittaja: Anna Michelson
Painos: 20000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 28 %
Nainen: 72 %
Ikä: 30 - 50 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Muut ostivat myös


C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D