Seura Superristikot kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
2.5/5 (20 ääntä)
Tykkää:

Seura Superristikot

Suomalaisten rakastama Seura Superristikot on kattava paketti erilaisia tehtäviä, jotka laittavat aivosi koetukselle! Tilaa lehti nyt edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta.

Lehti sisältää noin 40 kiperää tehtävää. Lehden tehtävätyyppeihin kuuluvat muun muassa perinteiset sanaristikot ja kuvaristikot, kryptot, piilosanat, tavuristikot, sudokut ja japanilaiset ristikot. Lehti sisältää myös hauskoja tietovisoja. Ristikoita ja muita tehtäviä löytyy monelta eri vaikeusasteelta eli mielekästä tehtävää löytyy varmasti niin kokeneille tositekijöille kuin uusillekin ristikoiden ystäville. Tehtävien takana ovat Suomen parhaat ammattilaiset ja Seura Superristikot onkin takuuvarmasti laadukas ristikkolehti.

Seura Superristikot on täydellinen kaveri mökkireissun piristykseksi, pitkien matkojen ratoksi tai vaikka töiden jälkeen rentoutumiseen. Lehti tarjoaa joka kerta ison annoksen viihdettä ja onnistumisen iloa! Seura Superristikot kolahtaa postilaatikkoosi kahdeksan kertaa vuodessa ja tarjoaa hauskaa tekemistä pitkäksi aikaa!

Monipuolisen tehtävävalikoiman lisäksi lehti tarjoaa tilaajilleen mahdollisuuden voittaa runsaan määrän erilaisia palkintoja. Lehden ratkojien kesken arvotaan esimerkiksi rahapalkintoja, lehtitilauksia sekä matkalahjakortti. Haasta itsesi ja lähde mukaan kisaan!

Tilaa supersuosittu ristikkolehti Seura Superristikot jo tänään, paras tarjous löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Viisi syytä tilata:

1. Nyt 10 antoisaa numeroa vuodessa.

2. Joka numerossa yli 40 tehtävää, joista suuri osa ristikkoguru Erkki Vuokilalta.

3. Kuva-, tavu- ja sanaristikot, piilosana, tietovisa ja myös harvinaisempia japanilaisia ristikoita ja numeroruudukoita.

4. Joka numerossa yli 20 rahapalkintoa, lehtien tutustumisjaksoja ja matkalahjakortteja.

5. Antoisaa ajanvietettä ja hyvä tapa pitää pää ja muisti virkeänä.

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 10
  • Kustantaja: Otavamedia Oy
  • Painos: 16513

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 50 %
  • Nainen: 50 %
  • Ikä: 40 - 100 vuosi

Arviot Seura Superristikot lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
  • Lehtikuningas.fi , Hei Markku ja kiitos kommentistasi! Lehtikuninkaalla myytävät tarjoukset näkyvät tällä sivulla. Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä tarjousta, jossa olisi lahjana hopeiset korvakorut. Voit ottaa yhteyttä kustantajaan, jos haluat lisätietoja lahjoista: 09156665 / asiakaspalvelu@otavamedia.fi
  • Markku Meronen , SUPERristikot&sudokut tilaus Henkilokohtainen tilausnumero 4813674030 Lahjana "Hopeiset korvakorut"
Tilaa lehti

Seura Superristikot

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D