Tunne & Mieli

Julkaisukieli suomi

4/5 (32 ääntä)

Tuotekuvaus

Lukemista henkisestä hyvinvoinnista

Tuntuuko siltä, että tarvitset ohjeita ja vinkkejä mielen hallitsemiseen? Tunne & Mieli on lehti jokaiselle, joka arvostaa omaa henkistä hyvinvointiaan. Lehden aiheita ovat muun muassa mielenterveys, kehon ja mielen hyvinvoinnin yhteydet, ihmissuhteet ja henkinen kasvu. Monipuoliset ja luotettavat artikkelit ja vinkit opastavat sinua kehittämään hyvinvointiasi sekä kasvamaan ihmisenä. Tunne & mieli lehti keskittyy myös paljon työhyvinvointiin.

Lehdestä löytyy niin selvitytymistarinoita kuin puhdasta faktaakin, ja lehden tavoitteena on antaa lukijalle iloa ja energiaa välillä haastaviinkin päiviin elämän varrella. Lehti sisältää selviytymistarinoita erilaisten haastavien elämäntilanteiden tai sairauden kanssa elämisestä. Lehdestä voi bongata myös julkisuuden henkilöitä, jotka kertovat suhteestaan mieltä koskeviin aiheisiin.

Lehti tarjoaa myös tärkeää harjoittelua aivoille, josta pitävät huolen siinä esiintyvät sudokut, ristikot ja muut sanatehtävät.

Tunne & Mieli on Mielenterveyden keskusliiton julkaisema aikakauslehti. Aikaisemmin lehti on ilmestynyt nimellä Käsikädessä.

Tilaa nyt Tunne & Mieli tarjoushintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: MTKL Vireä Mieli Oy Ab
Päätoimittaja: Sirkku Immonen


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 20 - 70 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Suvi Keränen, lukion ope,
Hei, ps.kurssilla käytimme lehtiä. Oppilaista ja minusta lehti on "vetävän näköinen" js sisältää hyvää tietoa mukavasti esille laitettuna. Kiitos siis lehtipaketista, jonka aiemmin syksyllä kouluumme teiltä sain! Yt Suvi Keränen, Paltamo
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D