Kotipuutarha

Julkaisukieli suomi

4/5 (286 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
1. 05 tammikuuta
2. 02 helmikuuta
3. 09 maaliskuuta
4. 06 huhtikuuta
56. 11 toukokuuta
7. 22 kesäkuuta
8. 03 elokuuta
9. 07 syyskuuta
10. 05 lokakuuta

Tuotekuvaus

Kotipuutarha lehtitilaus

Onko oma pihasi sinulle se rakkain paikka, jossa vietät paljon vapaa-ajastasi? Oletko viherpeukalo, joka ei arasta laittaa sormia multaan? Onko erilaiset kukat ja muut kasvit kauneinta mitä tiedät? Silloin pidät varmasti Kotipuutarha-lehdestä, joka on täysin suomalainen puutarhalehti. Lehti ei keskity pelkästään kasveihin ja niiden hoitoon vaan myös ulkotiloihin ja niiden tuunaamiseen.

Kesän jälkeen on hyvä katsoa puutarhaa sillä silmällä. Onko kasvillisuus ryöpsähtänyt yli äyräiden vai olisiko jossain vielä tilaa uusille taimihankinnoille? Kotipuutarha-lehdestä saat inspiraatiota ja tukea omille puutarhavisioillesi. Kotipuutarha tarjoaa parhaat niksit, jotta voit tehdä omasta pihastasi maailman parhaan paikan olla. Lehti opastaa esimerkiksi kasvien valinnassa, puutarhakasvien hoidossa ja pihasuunnittelussa.

Tilaa Kotipuutarha

Pihassa ja sen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon niin käytännöllisyys, esteettisyys kuin taloudellisuuskin. On oleellista miettiä myös, mikä on juuri sinun pihallasi tärkeää. Kotipuutarha auttaa sinua löytämään tarvittavan inspiraation ja tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia pihallesi.

Lehden korvaamattomat neuvot saavat aikaan sen, että haluat säästää jokaisen numeron pidemmäksikin aikaa. Tiesitkö esimerkiksi milloin on paras ajankohta kastella kasvejasi? Tai mitkä kasvit menestyvät parhaiten pihasi eri kolkissa? Kotipuutarha antaa hyödyllisiä vastauksia ja neuvoja juuri muun muassa tämän kaltaisiin pohdintoihin.

Kotipuutarha ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Kotipuutarha itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Puutarhaliitto ry
Aloitusvuosi: 1941


Kuka lukee lehteä?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %


500 merkkiä jäljellä

Lasse Ekman,
Vuosien saatossa olen nauttinut lehden kanssa puutarha askarteluun ajasta! Mielenkiintoinen juttu joka pitää sisällään lukuhetkien vietossa.
Riitta,
Aikaisemmin, kun tilasin lehteä, se ilahdutti nimenomaan ammattimaisuudellaan ja korkeatasoisuudellaan. Pakkohan se on tilata taas!
Annika,
Ihanaa että lehdestä on hyvä tarjous joululahjaksi! Tilaan Kotipuutarhan aina kummitädilleni ja se on hänen lempilehtensä.
Sini,
Nautin joka lehdestä alusta loppuun. Tämä on ehdottomasti paras suomalaisista puutarhalehdistä. Hyvää tietoa ja paljon ideoita.
veikko niemelä,
erittäin hyvä
ilpo tiihonen,
muhkea paketti vehreyksiä, vihreyksiä ja punerrusta! hyvä kun on käytännön neuvoja + kukkaisestetiikkaa. Että viiniä voi viljellä Suomessakin - se oli uutta.
kirsi peltonen,
Erittäin hyvä lehti, monipuolinen.
Multakynsi,
Saamani Kasvata herkkuja -lahjaopas on aivan super! Siitä saa juuri tarvittavat ohjeet kasvimaan laittoon, mutta ei mitään yli ymmärryksen menevää. Aloittelijakin pysyy kärryillä.
Sari,
Olen samaa mieltä, että Kotipuutarha on paras ja inspiroivin lehti mitä tiedän. On täysin hintansa arvoinen!
Sanna Leinonen,
Olen lukenut monia kotimaisia ja ulkolaisia puutarhalehtia, mutta Kotipuutarhasta saan parhaat ideat omaan pihaani. On juhlapäivä, kun se ilmestyy.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D