Puolen vuoden tilauspituudet kampanjahintaan


Puolen vuoden lehtitilaukset kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi

Tilaa puolivuosikerta kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Tilaa lehti puoleksi vuodeksi itsellesi tai lahjaksi ja hyödynnä erikoistarjoukset!

Puolen vuoden tilauspituudet ovat käteviä, kun haluat testata lehteä hieman pidempään! Puolessa vuodessa ehdit nähdä hyvin, vastaako lehden sisältö odotuksiasi. Tämä tilauspituus antaa kuitenkin mahdollisuuden tutustua lehteen syvällisemmin, kuin ainoastaan yhden irtonumeron ostaminen kaupasta ja tulee sinulle edullisemmaksi! Tarjouskauden jälkeen voit päättää, pidennätkö tilaustasi.

Puolen vuoden lehtitilaus on yksi suosituimmista lahjavaihtoehdoistamme. Hinta on yleensä edullinen ja lahjan saaja saa nauttia lehdestä useamman kuukauden ajan. Lehtikuninkaalta löydät useimmista lehdistä puolivuosikertatarjouksen kampanjahintaan!

Valitse puolen vuoden tilaus kun haluat säästää rahaa, mutta lukea lehteä pidempään kuin vain pari kuukautta! Aina edulliset tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi. Huomaathan, että tällä sivulla näkyvä alkaen hinta ei aina ole puolen vuoden tilauksen hinta.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D