Lehtikuningas.fi peruutus- ja palautusoikeus lehtitilauksen yhteydessä
Lehtitilaus voidaan peruuttaa 14 päivän kuluessa tilauksesta syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi on sinun ilmoitettava päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla joko Lehtikuninkaalle (ennakkomaksetut lehtitilaukset) tai kunkin tilatun lehden kustantajalle (kustantajan laskuttamat lehtitilaukset, mm. Otavamedia ja Sanoma Media). Lehtikuninkaalle ilmoitus tehdään sähköpostitse osoitteeseen info@lehtikuningas.fi. Kustantajien yhteystiedot löydät Asiakaspalvelu-sivultamme kohdasta 'Tilauksen peruutus'.

Kun peruutat ennakkomaksetun lehtitilauksen, palautamme sinulle kaikki saadut suoritukset ilman viivettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruutusilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota on alunperin käytetty, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun tapaan ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Huomaathan, että Klarnalle palautuksesta ilmoittaminen ei ole peruutusilmoitus, eikä tämä ilmoitus välity meille Klarnalta. Myöskään laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Lehtikuningas.fi peruutus- ja palautusoikeus tuotteiden oston yhteydessä
Ostettaessa tuotteita Lehtikuningas.fi -sivustolta koskee näitä 14 päivän peruutus- ja palautusoikeus kuluttajansuojalain mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus peruuttaa ja palauttaa ostoksesi ilmoittamalla peruutuksesta Lehtikuninkaan asiakaspalveluun 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilatun tuotteen.

Peruutus- ja palautusilmoituksesta pitää käydä ilmi asiakkaan nimi, osoite sekä tilausnumero. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa peruutus- ja palautusoikeuden pätemiseksi. Asiakas on vastuussa siitä, että palautettaessa tuote on alkuperäisessä kunnossa sekä siitä, että tuote pysyy samassa kunnossa palautuskuljetuksen aikana. Asiakas maksaa itse palautuksen postikulut. Jotta palautus on pätevä, täytyy Lehtikuninkaan palautuslomakkeen löytyä mukana täytettynä paketista.

Palautuksen täytyy olla perillä Lehtikuninkaalla enintään 14 päivää sen jälkeen, kun Lehtikuninkaan asiakaspalvelu on vastaanottanut ilmoituksen palautuksesta. Rahojen palautus tapahtuu 10 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Perutuusoikeus ei koske rikkoutuneita tuotepaketteja tai nopeasti vanhenevia tai huononevia tuotteita, kuten elintarvikkeita. Peruutus- ja palautusoikeus ei koske intiimituotteita. Peruutus- ja palautusoikeus ei myöskään päde, mikäli ilmoitus tuotteen palautuksesta saapuu Lehtikuninkaalle myöhemmin kuin 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D