Vauva (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

4/5 (164 ääntä)

Tuotekuvaus

Vauva-lehti on uusien ja tulevien vanhempien oma aikakausilehti! Vauva-lehti tukee vanhemmuudessa ja antaa paljon hyödyllisiä vinkkejä uuden perheenjäsenen saapumisen lähestyessä sekä sen jälkeen. Tilaa lehti nyt edullisesti meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Raskaus, synnytys sekä lapsen syntymänjälkeinen arki herättävät paljon kysymyksiä. Näihin kysymyksiin Vauva-lehti tarjoaa vastaukset! Vauva-lehdestä löytyy paljon hyödyllistä tietoa niin odotusaikaan, synnytykseen kuin lapsen kasvatukseenkin liittyen. Vauva-lehden artikkelit ovat aina varmasti ajankohtaista ja luotettavia ja niistä on paljon hyötyä niin perheen äidille kuin isällekin.

Vauva-lehti on vahvasti mukana lapsiperheen arjessa kaikkine iloine ja suruineen. Vauva-arki on ihanaa ja Vauva-lehti iloitsee kanssasi ihanasta elämänvaiheesta. Toisaalta perheen kasvaminen tuo mukanaan myös haasteita, joista Vauva-lehti auttaa selviytymään. Lehti tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä sujuvaan arkeen ja perhe-elämän ongelmatilanteisiin. Lehden kantaviin teemoihin kuuluvat muun muassa lapsen ravinto, kasvatus, terveys ja yleinen hyvinvointi.

Vauva-lehti tarjoaa tärkeää vertaistukea lapsiperheille. Lehden koskettavat artikkelit muista vauvaperheistä ja heidän ongelmistaan ja onnistumisistaan tarjoavat samaistumisenkohteita sekä uusia ideoita omaan arkeen.

Tilaa Vauva-lehti nyt, niin saat hyödyllisen mutta samalla koskettavan lukupaketin kotiisi kerran kuukaudessa. Lehti on myös loistava lahjaidea ystävälle, jonka perhe on saanut tai on pian saamassa lisäystä. Tilaa lehti itselle tai lahjaksi osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 23380


Kuka lukee lehteä?

Mies: 25 %
Nainen: 75 %
Ikä: 21 - 39 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D