Meidän Suomi

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (33 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 16 elokuuta
5. 18 lokakuuta

Tuotekuvaus

Raikas ja innostava Meidän Suomi tuo luoksesi kotimaamme parhaat puolet vuoden ympäri.

Saat yksissä kansissa kattavan tietopaketin kotimaan tapahtumista ja kunkin vuodenajan vetonauloista: sesongin herkut, kauneimmat maisemat ja matkakohteet sekä kiinnostavat henkilöt. Värikkäillä sivuilla harrastat, matkailet, mökkeilet ja tutustut uusiin ilmiöihin. Meidän Suomi innostaa ja kannustaa mielekkääseen tekemiseen vuoden jokaisena päivänä!

Ainutlaatuisen monipuolinen vuodenaikalehti antaa käytännön neuvoja ja vinkkejä kaikkeen, mitä koti-Suomi meille tarjoaa. Tekemistä löydät myös lehden sivuilta – joka numerossa ristikko odottaa ratkojaa. Meidän Suomesta löydät parhaat ideat ja vinkit, joista hyötyy ja iloitsee koko perhe.

Meidän Suomi ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Tilaa ja tutustu!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 5
Kustantaja: CIL Suomi Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

keijo sundelin,
Jos tilaukseni on ollut jatkuva, Haluan lopettaa tilaukseni nyt. Miten tulee menetellä, että tilauksen lopettaminen vahvistuu / Hei Keijo! Peruutus tulee tehdä lehden kustantajalle Valituille Paloille: 0106 6778 tai osoitteesta asiakaspalvelu@valitutpalat.fi / Yst. terv. Ylläpito
Tarja,
Mahtavaa luettavaa! Otettava kesälomareissulle mukaan!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D