HS Meidän perhe

Julkaisukieli suomi

4/5 (144 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
67. 7 kesäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 5 joulukuuta

Tuotekuvaus

HS Meidän perhe on aikakausilehti kaikille perheellisille. Vanhemmuus, kasvatus ja perhe-elämä puhuttavat kaikenikäisten lasten vanhempia ja näihin teemoihin HS Meidän perhe tarttuu aidolla ja lämpimällä otteella. HS Meidän perheessä äänessä ovat maan parhaat vanhemmuuden, kasvatuksen ja parisuhteen asiantuntijat. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa lehti nyt itselle tai lahjaksi Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

HS Meidän perhe pureutuu luotettavalla ja lämpimällä otteella ajankohtaisiin ilmiöihin, jotka puhuttavat suomalaisia perheitä. Lehti nauttii kanssasi arjen pienistä iloista ja kannustaa aktiiviseen perhe-elämään ja nauttimaan siitä. Toisaalta lehti tukee ja elää mukana myös elämän vaikeammissa hetkissä ja auttaa kohtaamaan perhearkeen liittyvät ongelmatilanteet. HS Meidän perhe neuvoo tutkittuun tietoon perustuen, miten lisätä koko perheen onnea, kasvattaa tasapainoisempia lapsia ja pitää samalla parisuhteesta ja itsestä huolta.

HS Meidän perhe huomio lapsiperheen eri vaiheet. Perheenlisäyksen suunnittelu, raskaus, uuden perheenjäsenen saapuminen ja lapsiperheen arki päiväkoti-iästä teini-ikään saakka ovat kaikki läsnä lehden sivuilla. HS Meidän perhe -lehden aiheisiin kuuluvat muun muassa parisuhde, perheen talous, ajanhallinta, ruuanlaitto ja kodinhoito sekä tietysti kasvatus. Jokainen vanhempi varmasti pohtii lasten kasvatukseen liittyviä kysymyksiä. Miten tarjoan lapselleni parhaat eväät elämään? Miten minun pitäisi tässä tilanteessa reagoida? HS Meidän perhe tukee vanhempia kasvatuksessa ja tarjoaa hyödyllisiä käytännönneuvoja kasvatustyöhön. Lisäksi jokaisesta numerosta löytyvät muiden perheiden kokemukset ja asiantuntijoiden mielipiteet tarjoavat vertaistukea ja avaavat uusia näkökulmia. Lehti auttaa tasapainoisen ja onnellisen perhe-elämän luomisessa ja ylläpitämisessä.

HS Meidän perhe tuntee suomalaiset perheet ja tietää, mikä milloinkin puhuttaa. Lehden jutut ovat aina mielenkiintoisia ja ajan hermolla. Ota askel kohti parempaa perhe-elämää ja tilaa lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi aina edulliseen kampanjahintaan!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy myös Digilehdet-palveluun, jossa uusinta lehteä sekä aiemmin ilmestyneitä numeroita voi lukea kätevästi verkossa missä vain ja milloin vain. Kun tilaat HS Meidän perheen, saat myös jokaisen lehden välissä lahjan lapselle: suosituissa ja kehittävissä puuhaliitteissä riittää tekemistä perheen pienimmille.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 38555


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 21 - 39 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Aune Lindberg,
Miksi ihmeessä alkakauslehdet ovat omaksuneet tyylin, että teksti painetaan värilliselle pohjalle? Huippu oli viimeisen Meidän Perhe-lehden artikkeli: Tumput purtu puhki. Meillä luetaan lehteä kolmessa polvessa ja niistä kaksi vanhinta käyttää jo lukulaseja. Tuntui todella turhauttavalta, että kysei
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D