Meidän Perhe (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (63 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

12. 3 joulukuuta

Tuotekuvaus

Meidän Perhe aikakausilehti lapsiperheiden vanhemmille. Vanhemmuus, kasvatus ja perhe-elämä puhuttavat pienten tai vähän suurempienkin lasten vanhempia ja näihin teemoihin Meidän Perhe tarttuu aidolla ja lämpimällä otteella. Tilaa lehti nyt itselle tai lahjaksi Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Meidän Perhe nauttii kanssasi arjen pienistä iloista ja jokapäiväisistä ilon hetkistä. Meidän Perhe kannustaa aktiiviseen perhe-elämään ja nauttimaan siitä. Toisaalta lehti tukee ja elää mukana myös elämän vaikeammissa hetkissä ja auttaa kohtaamaan lapsiperheen arkeen liittyvät ongelmatilanteet.

Meidän Perhe huomio lapsiperheen eri vaiheet. Vauvakuume, raskaus, uuden perheenjäsenen saapuminen ja lapsiperheen arki ovat kaikki läsnä lehden sivuilla. Meidän Perhe elää vahvasti mukana lapsiperheiden jokapäiväisessä elämässä ja ottaa huomioon arjen pienet ja suuret haasteet. Lehden aiheisiin kuuluvat muun muassa raha-asiat, ajanhallinta, perheenjäsenten keskinäiset suhteet, ravinto, hyvinvointi ja matkustaminen lasten kanssa. Lehti antaa mahtavia vinkkejä arjenhallintaan ja auttaa tasapainoisen ja onnellisen perhe-elämän luomisessa ja ylläpitämisessä.

Jokainen vanhempi varmasti pohtii lasten kasvatukseen liittyviä kysymyksiä. Miten tarjoan lapselleni parhaat eväät elämään? Miten minun pitäisi tässä tilanteessa reagoida? Meidän Perhe tukee vanhempia kasvatuksessa ja tarjoaa hyödyllisiä käytännönneuvoja kasvatustyöhön. Lisäksi muiden perheiden kokemukset ja asiantuntijoiden mielipiteet tarjoavat vertaistukea ja avaavat uusia näkökulmia.

Meidän Perhe tuntee suomalaiset perheet ja tietää, mikä milloinkin puhuttaa. Lehden jutut ovat aina mielenkiintoisia ja ajan hermolla. Ota askel kohti parempaa perhe-elämää ja tilaa lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi aina edulliseen kampanjahintaan!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 38555


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 21 - 39 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Aune Lindberg,
Miksi ihmeessä alkakauslehdet ovat omaksuneet tyylin, että teksti painetaan värilliselle pohjalle? Huippu oli viimeisen Meidän Perhe-lehden artikkeli: Tumput purtu puhki. Meillä luetaan lehteä kolmessa polvessa ja niistä kaksi vanhinta käyttää jo lukulaseja. Tuntui todella turhauttavalta, että kysei
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D