Kaksplus

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (44 ääntä)

1. Valitse tarjous

Tämä tuote on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu tuote samankaltaisista tuote. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin / hankinta.

Tuotekuvaus

Kaksplus tukee vanhempaa onnistumaan arjessa! Lehti käsittelee monipuolisesti vanhemmuuden eri vaiheita ja sen teemoihin kuuluvat niin vauvakuume, raskaus, vanhemmuus kuin oma sekä lapsen hyvinvointi. Lehti sopii täydellisesti myös odottavalle äidille. Tilaa lehti nyt itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Lapsiperheen elämä ja onni koostuvat monista asioista. Muun muassa kodinhoito, työ, ruokailu ja leikki ovat asioita, joiden ympärillä arki usein pyörii. Aktiivisen elämän syövereissä saattaa usein tuntua siltä, että päässä myllää miljoona asiaa kerralla. Silloin arjen hallintaan apua ja vinkkejä tarjoaa Kaksplus, joka ei ainoastaan ymmärrä vaan myös auttaa.

Kaksplus kertoo kasvatusvinkkejä niin ammattilaisilta kuin muilta vanhemmiltakin. Näkökulmien monipuolisuus varmistaa, että saat tukea ja tietoa juuri sinulle sopivimmalla tavalla. Kaksplussan monipuolisiin aiheisiin kuuluvat esimerkiksi lapsen kehitys, kasvatus ja hyvinvointi, parisuhteen ylläpito ja perheen keskinäiset suhteet. Lisäksi lehti käsittelee muita tärkeitä arjen osa-alueita kuten kodinhoito, sisustus, työ ja raha. Oli kyseessä odotusaika tai synnytyksen jälkeinen elämä, Kaksplus pysyy sekä vanhempien että lapsien kehityksen tasalla ja on aina arjessa läsnä.

Kaksplus antaa myös parhaat ravitsemusvinkit lapsiperheille. Pohdit sitten ravitsevinta aamiaisvaihtoehtoa kiireen keskelle tai sopivaa tarjottavaa lapsen synttärijuhliin, löytyy Kaksplussasta varmasti kasapäin hyviä ohjeita. Lehden reseptit sekä ruuan laittoon että leivontaan on räätälöity lapsiperheille. Niitä on siis helppoa sovittaa aitoon arkeen!

Tilaa lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi ja löydä parhaat vinkit hyvään ja toimivaan arkeen! Kaksplus-lehden lahjatilaus on myös täydellinen lahjaidea tuleville tai pienten lasten vanhemmille. Paras tarjous löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Huomaathan, että Otavamedian lehtitilaukset alkavat aina seuraavan kuun alusta.

Kestotilaajille maksuton digilehti; sisältää myös aiempien numeroiden digitaalinen arkisto. Etu voimassa toistaiseksi.

Viisi syytä tilata:

1. Vertaistukea vanhemmuuteen: äitien ja isien kokemuksia ja oivalluksia lasten hoidosta ja perhe-elämästä.

2. Koskettavat selviytymistarinat erilaisestakin perhearjesta.

3. Asiantuntevat ja hyödylliset artikkelit muun muassa terveydestä ja lapsiperheen tärkeistä hankinnoista.

4. Inspiroivia vinkkejä mm. lasten pukeutumiseen, ruokailuun ja vapaa-aikaan.

5. Viihdyttävät palstat, mm. Mitäs nyt (humoristisia huomioita arjesta), Näin meillä (hauskimmat mokat) ja Paparazzi (julkkisten kuulumisia).

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 14121


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 21 - 39 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D