Demi

Julkaisukieli suomi

4/5 (316 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

10. 21 lokakuuta
11. 18 marraskuuta
12. 16 joulukuuta

Tuotekuvaus

Demi – parasta luettavaa nuorelle!

Rentoudu Demin seurassa! Demiä lukevat erityisesti 12–17-vuotiaat tytöt, mutta se sopii aiheidensa puolesta ihan kaikille teini-ikäisille. Demin lukijat suhtautuvatkin lehteen intohimoisesti ja ovat aktiivisesti mukana lehden tekemisessä. Lehti antaa äänen kaikenlaisille nuorille. Demin jokainen numero on monipuolinen paketti luotettavaa tietoa, tarinoita, erilaisia testejä ja julisteita/fanikuvia.

Demi on nuoren paras ystävä, johon voi luottaa elämän kaikissa tilanteissa. Demin jutut viihdyttävät, rohkaisevat ja kannustavat nuorta olemaan oma itsensä. Demin aiheita ovat muun muassa tyyli, kansainvälisyys, kirjat, terveys, reseptit, ihmissuhteet, harrastukset, opiskelu ja ekologisuus. Demi sisältää paljon hyödyllistä tietoa ja keskustelua esimerkiksi ihmissuhteista, jotka ovat hyvin keskeisiä jokaisen nuoren elämässä. Lukijoiden hauskat tarinat, kuten megamokat ja rakkausstoorit sekä muut tositarinat ovat lehden suosituinta sisältöä.

Nuoren elämä on usein yhtä vuoristorataa, ja Demi osaakin suhtautua mullistuksiin oikealla tavalla. Se kertoo aroistakin asioista, joista voi olla vaikeaa jutella perheen ja ystävien kanssa. Demi on positiivinen ja pyrkii kohottamaan lukijansa itsetuntoa terveellä tavalla. Demin lukija on hyvä juuri sellaisena kuin hän on! Demi-lehteä tehdään vastuullisen journalismin periaattein, ja yhdessä nuorten kanssa toimitus nostaa esiin nuorille tärkeitä arvoja, kuten tasa-arvoa.

Demi ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Tilaa nyt Demi itsellesi tai lahjaksi ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ilmestymispäivät 2019:

Nro 7/19 ilmestyy 17.7.2019 Demin back to school -lehdessä on parhaat vinkit koulun alkuun. Mukana myös kaikkien YouTube-fanien rakastama Tube-ekstra!

Nro 8/19 ilmestyy 21.8.2019 Demi dreams kannustaa nuoria vaikuttamaan ympäristöön ja muihin itselle tärkeisiin asioihin. Uusi asenne kouluarvosanoihin.

Nro 9/19 ilmestyy 18.9.2019 Nuorten itse tekemä Demin mahtava erikoisnumero! Aiheena muun muassa yksinäisyydestä selviäminen, ilmaiset harrastukset ja ekologinen tyyli.

Nro 10/19 ilmestyy 16.10.2019 Syysloman lukupaketti tarjoaa hauskan tauon sosiaalisesta mediasta. Lisäksi lukijoiden toivomassa halloween-ekstrassa herkut, koristeet ja tyylit.

Nro 11-12/19 ilmestyy 27.11.2019 Joulun tuplanumerossa ekologiset ja ihanat lahjavinkit sekä inspiraatiota jouluaskarteluun. Lisäksi tärkeää asiaa ihmissuhteista koulussa ja kotona.

HUOM! Tämän lehden tilaukset maksetaan suoraan sivustolla pankki- tai luottokortilla tai Klarna-laskulla. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 42382


Kuka lukee lehteä?

Mies: 8 %
Nainen: 92 %
Ikä: 12 - 18 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Nani,
ok
haluu tietää,
oks täs lehdes ai juttui esim idoleit
Demskuttaja:)),
Ihana lehti<3
mm'm<3,
DEMI ON IHANA LEHTI<33333
demittäjä :D,
siis onko julisteilla väliä..mun mielestä se on tärkeintä et lehti on täynnä asiaa..luottevakshan se on tarkotettu eikä miksikään juliste-lehdeksi..mut kyllä tää demi on paras lehti ikinä!!julisteilla ei väliä,muodilla on ;) :DDDD
demi<33,
tää lehti on iha BEST tätä parempaa nuorte lehtee ei oo suosittelen kyllä noin 12 w-... <3
Juup,
Juu kyllä tulee julisteita mukana :))
minä vaan,
onks Demis mukan julisteit ja onks se hyvä koska en haluu tilata turhaa.......:)
minä vaan,
Demi on paras lehti, niiden kannattaa tilata jotka ovat kiinnostuneita mm. muodista, julkkiksista ja kasvamisesta. Noin 12 - ylöspäin. SUOSITTELEN KAIKILLE ! <3
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D