Kotivinkki

Julkaisukieli suomi

4/5 (285 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 15 helmikuuta
5. 1 maaliskuuta
6. 15 maaliskuuta
7. 29 maaliskuuta
8. 12 huhtikuuta
9. 26 huhtikuuta
10. 10 toukokuuta
11. 24 toukokuuta
12. 7 kesäkuuta
13. 21 kesäkuuta
14. 5 heinäkuuta
15. 19 heinäkuuta
16. 9 elokuuta
17. 23 elokuuta
18. 6 syyskuuta
19. 20 syyskuuta
20. 11 lokakuuta
21. 25 lokakuuta
22. 8 marraskuuta
23. 22 marraskuuta
24. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Lämminhenkinen Kotivinkki on nyt uudistunut! Lehti keskittyy elämän tärkeimpiin osa-alueisiin: kotiin, läheisiin, kokkaukseen ja hyvinvointiin. Mikäli koti-illat, käsillä tekeminen, sisustaminen ja leipominen on lähellä sydäntäsi, on uudistunut Kotivinkki kuin tehty sinulle. Kuitenkin koska elämä on muutakin kuin tekemistä, Kotivinkki tarjoaa myös ajattelemisen aihetta. Löydät lehdestä ihan tavallisten ihmisten epätavalliset tarinat ja kysymykset, joilla saat elämästä enemmän irti.

Kotivinkki on keikailematon, hyväntuulinen ja hyödyllinen lehti kotiin kuin kotiin. Kuten lehden nimikin jo kertoo, Kotivinkki tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita ruuanlaittoon, leipomiseen, sisustamiseen, puutarhanhoitoon, kodinhoitoon, kuten siivoukseen, sekä käsitöihin ja askarteluun liittyen.

Kotivinkki on lämpöä ja inspiraatiota pursuava ystävä arjessa. Sen tavoitteena on helpottaa arjen askareita, piristää värikkäillä ja kauniilla kuvilla ja ennen kaikkea tarjota hyödyllistä luettavaa. Jokaisen numeron pääteemana on jokin lukijoiden lempiaiheista, joita lehti käsittelee kattavasti ja monipuolisesti. Kotivinkistä voit lukea myös aiemmin lueteltujen aiheiden lisäksi muun muassa perhe-elämästä, hyvinvoinnista, lemmikeistä ja niiden hoidosta, ihmissuhteista, muodista, kauneudesta ja terveydestä sekä yhteiskunnallisista aiheista.

Ruoka, ruuanlaitto ja leivonta ovat keskeisessä osassa lehden sisältöä. Reseptit vaihtelevat juhla-aterioista aina arjen pelastajiin. Se, mikä yhdistää kaikkia reseptejä on niiden yksinkertaisuus ja helppous. Niiden avulla luot herkut perheelle ja ystäville kädenkäänteessä! Reseptien joukosta löydät niin klassisia ruokia ja leivonnaisia kuin kielen vieviä trendikkäitä herkkureseptejäkin. Kotivinkki ottaa sisällössään aina huomioon eri vuodenajat ja tarjoaa ajankohtaista luettavaa numerosta toiseen.

Kotivinkki sopii jokaiselle kotona viihtyvälle ja siitä muodostuu automaattisesti osa arkea. Lehti on myös oiva lahja ystävälle. Kotivinkki-lehteä ilmestyy 24 numeroa vuodessa, eli sen saa postilaatikkoon keskimääräisesti kaksi kertaa kuukaudessa!

Tilaa nyt Kotivinkki helposti ja edullisesti kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 24
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 78489


Kuka lukee lehteä?

Mies: 16 %
Nainen: 84 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Sinikka,
Tilasin, koska aika mukava lehti ilman julkkisjuttuja.
Tanja,
Samaa mieltä,huonontunut en tilaa enää.
jenna,
huonontunut siitä mitä oli ennen,en tilaa enää koskaan
Lehtikuningas.fi,
Hei Eriika! Loistavaa, että lehti on mieleesi. Kiitos kovasti palautteesta ja oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle! -Ylläpito
Eriika Masalin,
Hitsin hyvä lehti. Eritysihana Roope Lipastin palsta.
Niko Petteri Harmaajärvi,
Tää kotivinkki lehti on niinku iha mun juttuni
Rauni Kurki,
Kotivinkki on nykyää monipuolinen ja luettava lehti.
Aila Mäkelä,
Sekava pientä tekstiä rimspsua,rämsyä ja rojua ulos puutarhaan ja sisälle kuppia ja purnukkaa kuvalehdeksi on muttunut samoja juttuja
Äiti ja tytär,
Ostan kotivinkin irtonumerona ja laitan äiskälle luettavaksi sen myös. Nyt tilaan äidille oman Kotivinkin, hän ihastui uuteen tyyliin ja haluaa oman lehden!:)
Maisa,
Olen ollut pitkäaikainen tilaaja, enkä ole enää tyytyväinen lehden sisältöön. Jutut toistavat kokoajan itseään. Olen aikeissa perua lehden.
Eija,
Petyin lehteen, kun tilasin sen pitkän tauon jälkeen. Ideat ja ohjeet epämääräisiä, jutut pintaliitoa. En suosittele tilaamaan !
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D