Cosmopolitan

Julkaisukieli suomi

4/5 (155 ääntä)

Tuotekuvaus

Cosmopolitan on suosittu, mahtava ja inspiroiva nuorten naisten lifestyle-lehti. Vakkariaiheita ovat mm. seksi, suhteet, muoti, trendit, menestys, kauneus, hyvinvointi ja treenaus.

Cosmopolitan tarjoaa loistavan viihdekokonaisuuden 18-24 -vuotiaille aktiivisille naisille. Kaikki jutut on räätälöity olemaan ajankohtaisia ja aiheet ovat aina mielenkiintoisia. Cosmon lukijakuntaa yhdistää elämänasenne ja mielenkiinnon kohteet.

Cosmoa on ihanaa lukea aamiaispöydässä, kuntosalilla tai vaikka loikoillessa aurinkoisella rannalla. Tai vaihtoehtoisesti viltin alla takan äärellä kirpsakkana talvipäivänä!

Cosmopolitania voi lukea aina silloin, kun tekisi mieli pitää kunnon tyttöjenilta tai katsoa joku romanttinen komedia. Tai mikä vielä parempaa, Cosmon voi ottaa osaksi kaikkea tätä. Lehtitilauksella voit varmistaa, että lehti on aina valmiina pöydälläsi oikean hetken tullen.


Mitä laittaa päälle työhaastatteluun? Miten tehdä unohtumaton aloite Tinderissä? Miten säästää rahaa unelmien laukkua tai ulkomaan matkaa varten? Mitä ostaa lahjaksi kaverin tupareihin? Miten pelastaa darrapäivä?

Parasta Cosmossa on sen aitous ja todellinen ymmärrys nykypäivän haasteita kohtaan. Voi olla rankkaa pallotella elämän eri osa-alueiden välillä, mutta juuri se tekeekin elämästä hauskaa ja kiinnostavaa. Cosmosta saa vertaistukea ja hyviä vinkkejä, liittyi se sitten seksielämän piristämiseen tai uusien urheilulajien kokeiluun.

Lehden artikkelit ovat värikkäitä ja idearikkaita. Saat niiden avulla helposti kerättyä itsellesi sopivimmat meikki- ja vaateideat. Vaikka ajan hermolla oleminen on tärkeää, Cosmopolitan tuntee myös klassikot ja neuvoo menestyksen saloja myös pidemmälle tähtäimelle.

Cosmon lukijat ovat aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa, mikä tarjoaa kivoja tapoja kommunikoida saman tyyppisten ihmisten kanssa. Katso paras tarjous ja tilaa lehti niin pääset nauttimaan ihanista lukuhetkistä!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 48714


Kuka lukee lehteä?

Mies: 8 %
Nainen: 92 %
Ikä: 13 - 35 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Rozi,
hyvä
Karoliina,
Päivän piristys!
hihii,
pro!!!!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D