Rondo Total

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (6 ääntä)

Tuotekuvaus

Rondo Total sisältää Rondon painetun lehden, ajankohtaisen Rondo Plus -digipalvelun ja 6 yksinomaisesti Rondon tilaajille tehtyä cd-levyä. Verkossa voit myös kuunnella Rondon digiradioita.

Rondo Plus -palvelusta voit seurata ajankohtaisia kulttuuriuutisia ja löydät runsaasti kiinnostavaa lisämateriaalia. Voit lukea myös painetun lehden digiversiona. Digitaaliset palvelut saat käyttöösi tilaamalla Rondo Totalin, jonka jälkeen voit rekisteröityä Rondon sivustolle. Palvelut astuvat voimaan, kun tilauksesi on rekisteröitynyt kustantajalle.

Kaikki Rondon tuotteet – lehti, radiot, verkkosisältö ja cd:t – tuotetaan intohimolla ja sydämellä. Musiikki on Rondon tekijöille sydämen asia ja se saa näkyä. Kaikilla Rondon tekijöillä on enemmän tai vähemmän musiikillinen tausta. Se takaa, että kaikki lukemasi on asiallista, oikeaa tietoa ja kokemuksesta syntyvää pohdintaa. Kerran kuussa ilmestyvästä lehdestä voit valita tulevien viikkojen konserttielämyksesi sekä musiikilliset radio- ja tv-ohjelmat.

Rondo Total -palvelun tilaajana pääset nauttimaan täysipainoisesti sekä lehdestä että kaikesta sähköisestä sisällöstä ja saat erinomaista musiikkia 6 cd-levyllistä vuodessa.

Tilaa Rondo Total nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Classicus Oy
Aloitusvuosi: 1963
Päätoimittaja: Harri Kuusisaari


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Kari,
Huono
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D