Rondo

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (13 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 14 kesäkuuta
7. 1 syyskuuta
8. 6 lokakuuta
9. 17 marraskuuta

Tuotekuvaus

RONDO on Suomen johtava klassisen musiikin aikakauslehti. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden ydinalueena on klassinen musiikki, mutta se laajentuu luontevasti myös mm. etniseen musiikkiin, musiikkiteatterin eri ilmiöihin ja tarvittaessa myös jazzin ja populaarimusiikin puolelle. Rondon voi tilata yhdessä vartavasten lehden tilaajille suunniteltujen CD-levyjen kanssa. Levyt ilmestyvät parillisten kuukausien lehtien liitteinä.

Musiikkilehti Rondon tilaajana seuraat musiikkimaailman tapahtumia heti tuoreeltaan. Rondosta saat tietoa ja kattavan näkemyksen klassisesta musiikista. Rondosta löydät myös levyarviot ja YLE:n klassisen musiikin ohjelmatiedot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 9
Kustantaja: Classicus Oy
Aloitusvuosi: 1963
Päätoimittaja: Harri Kuusisaari
Painos: 5000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 53 %
Nainen: 47 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

LEHTIKUNINGAS ,
Hei Tapio! Peruustus tulee tehdä suoraan kustantajalla. Rondon kustantaja on: Classicus ja heidän as.palv.numero: 03 225 1948.
tapio juvala,
lopetan rondo-lehden tilauksen sen päätyttyä,kiitos.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D