ELLE

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (135 ääntä)

Tuotekuvaus

Maailman suosituin naistenlehti ELLE on naisten rakastama ympäri maailmaa. ELLEssä muoti, kauneus ja lifestyle tulevat yhteen ihanaksi ja inspiroivaksi kokonaisuudeksi, josta riittää mielenkiintoista lukemista koko kuukaudeksi. Tilaa lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi aina edulliseen hintaan!

Maailman johtava muotilehti ELLE tarjoaa parhaat ideat pukeutumisen ja muodin saralla. ELLEstä löydät hyödyllisimmät shoppailuvinkit, uusimmat trendit ja apua oman tyyliin löytämiseen. ELLEn laadukkaat muotieditoriaalit luovat lehdestä näyttävän ja kauniin kokonaisuuden, josta löytyy takuuvarmasti inspiraatiota jokaiseen makuun. Toinen lehden johtavista teemoista on kauneus. ELLE esittelee esimerkiksi kuumimmat kosmetiikkauutuudet, parhaat meikkitutoriaalit, trendikkäimmät hiustyylit sekä jakaa ihania ohjeita itsensä hemmotteluun. ELLEn vinkeillä näytät aina hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa!

ELLE on life-style lehti, joka muodin ja kauneuden lisäksi käsittelee monipuolisesti muitakin elämän osa-alueita. Muun muassa hyvä ruoka, matkailu, sisustus ja liikunta ovat lehden sivuilla vahvasti läsnä. Ennen kaikkea keskitytään elämästä nauttimiseen ja hyvään elämään. Lisäksi ELLEn henkilöhaastattelut tarjoavat kurkistuksen mielenkiintoisten persoonien elämiin ja ajatuksiin. ELLEn haastatteluun pääsevät niin artistit, näyttelijät, taiteilijat kuin muutkin ajankohtaiset julkisuuden henkilöt.

ELLEn lukija on itsevarma ja trendikäs nainen, joka haluaa pysyä ajan hermolla eikä pelkää kokeilla uutta. ELLE-nainen haluaa elää täysillä ja nauttia elämän pienistä ja suurista iloista. ELLE on jokaisen tyylitietoisen, nuorekkaan ja itsestään huolehtivan naisen lehtivalinta! Tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi esimerkiksi ystävälle tai tyttärelle jo tänään! Tee Elle -tilaus jo tänään, parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 72000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 7 %
Nainen: 93 %
Ikä: 15 - 40 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Nani,
ok
Hilkka Ranta,
Elle-huhtikuun numerossa hyviä meikkiohjeita ja näkymiä kevään muodista. Lehti on varmaan tarkoitettu nuorille aikuisille, mutta paljon oli mielenkiintoista myös itsestään huolehtivalle seniori-ikäiselle. Olin positiivisesti yllättynyt mielenkiintoisesta lehdestä.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D