Riista

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (49 ääntä)

1. Valitse tilaustapa

2. Valitse tarjous

Tuotekuvaus

Riista on metsästyksen erikoislehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Tilaa Riista -lehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Riista käsittelee suomalaista metsästystä korkealuokkaisesti ja laajasti jahteja ulkomailla unohtamatta. Jokaisessa Riistassa on laajoja metsästysartikkeleita, varustetestejä ja esittelyjä. Pääosassa ovat aseet ja muut metsästykseen oleellisesti liittyvät varusteet. Riistan toimitus on asiantunteva ja heillä on pitkä kokemus metsästyksestä. Riista käsittelee sataprosenttisesti metsästystä ja sitä uskolliset asiakkaat arvostavat.

Jokaisessa lehdessä on vähintään 80 sivua, jotka pitävät sisällään mm. seuraavia teemoja: talvinen metsästys, puoliautomaattihaulikot, reppujakkarat testi, ampujan liivit, optiikka, vaate- ja varusteuutuudet, Riihimäen erämessut, kiikarit, avotulimajoitteet, kumisaappaat, haulikon pakkaspatruunat. Metsästyksen kohteet vaihtuvat kausittain, mutta käsittelyssä on ainakin kyyhkyjahti, karhun-, sorsan-, ketun-, peuran- ja supinmetsästys. Lisäksi mukana tottakai jänisjahti ja muut kanalinnut. Tilaa Riista -lehti itselle tai lahjaksi edulliseen kampanjahintaan.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Outdoor Media Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %

Julkaisuaikataulu 2020

56. 26 kesäkuuta
7. 28 elokuuta
8. 25 syyskuuta
9. 30 lokakuuta
10. 11 joulukuuta


500 merkkiä jäljellä

Veikko Sillstén,
Te olette kehittäneet erittäin hyvän metsästysaiheita tarjoavan aikauslehden. Ulkomailla tapahtuvaa metsästystä varten metsästyssanastoa, 3:lla kielellä.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D