ERÄ

Julkaisukieli suomi

4/5 (201 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 7 kesäkuuta
7. 12 heinäkuuta
8. 16 elokuuta
9. 13 syyskuuta
10. 11 lokakuuta
11. 8 marraskuuta
12. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Erä-lehti on suunnattu kalastuksesta, metsästyksestä ja retkeilystä kiinnostuneille. Tilaa Erä-lehti edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi parhaaseen kampanjahintaan.

Erä-lehden tyypillisiä teemoja ovat kalastus, kalastustulokset ja kalastusvälineet. Lisäksi teemoja ovat luonto, jokamiehen oikeudet, retkeily, eränkävijän varusteet ja vaelluskohteet, eräelektroniikka, eräruoka, eräkulttuuri ja matkailu. Kalastus on suuressa roolissa ja lehti käsittelee kaiken aina kalastajien uutuuksista, koskikalastukseen, kalapaikkoihin, kalaveneisiin, mökkikalastukseen ja kalaruokiin. Vieheuutuudet ja jigikalastus pääsevät myös vahvasti esille tämän lehden sivuilla.

Erä-lehden lukija on laatutietoinen ja osaa tehdä monia asioita. Tyypillinen lukija tykkää retkeillä, kalastaa ja liikkua luonnossa. Urheilu, liikunta, kuntoilu, autot, moottoriajoneuvot, rakentaminen ja remontointi ovat tyypillisesti myös lähellä Erä -lehden lukijoiden sydäntä. Tämä lehti on loistava apuväline erätaitojen kehittämiseen. Kalastus on vahvasti esillä ja kalojen pyydystämisen lisäksi lukija oppii kaiken välineistä ruuanlaittoon. Erä-lehdestä löytyy myös reseptejä riista-, kala- ja sieniruoista. Erä.fi -palvelu houkuttelee myös paljon lukijoita.

Erityisesti vertailutestit ovat lukijoiden mieleen. Uudet ja klassiset välineet esitellään asiantuntevasti ja kattavasti. Vinkit ovat rahanarvoisia ja auttavat sinua tekemään ostopäätöksen. Kalleimmat vaihtoehdot eivät aina ole järkevin valinta! Eri alojen asiantuntijat ja eräoppaat auttavat lukijaa vinkeillään.

Erä-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja tarjoaa sinulle suomalaisten retkeilijöiden parhaat vinkit. Kiinnostava kokonaisuus artikkeleita, reportaaseja, tuloksia, keskusteluja ja blogeja pitää lukijan koukussa! Tilaa nyt itselle tai lahjaksi aina edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Kestotilaukseen sisältyy digipalvelun lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Viisi syytä tilata:

1. Parhaat vieheet ja vinkit sekä ajankohtaiset kalapaikat.

2. Oikeissa oloissa testatut välineet vaeltajalle.

3. Uutuusreitit ja kokemisen arvoiset kohteet retkeilijälle.

4. Vesikulkupelien vertailut kalastajan ja retkeilijän tarpeisiin.

5. Maukkaat eräruokavinkit.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 36547


Kuka lukee lehteä?

Mies: 77 %
Nainen: 23 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

pekka rautio,
Mainio lehti
väänänen pirjo,
erälehti aivaan mahtavasti asiaa ,kalastus naisille ja miehille,odotin että saisin tilaajalahjaksi sen upeen almanakan pettymys eipä ole näkynyt!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D