Ase & erä

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (64 ääntä)

Tuotekuvaus

Ase & Erä on yli 20-vuotisen historiansa aikana saavuttanut vankan aseman metsä- ja asemiesten keskuudessa. Lehti on monipuolisen sisältönsä ansiosta saanut yhä enemmän lukijoita Hangosta Utsjoelle aina nuorista harrastelijoista iäkkäimpiin konkareihin. Lehti metsästää ja testaa, esittelee alan viimeisimmät uutuudet, kertoo metsästyskoiraroduista ja niiden hoidosta niin aktiiviaikaan kuin lepokaudenkin aikana. Myös metsä- ja erämiesten teknisten välineiden esittelyt löydät Ase & Erästä (mm. puukot ja teräaseet, tekniikka ja viestintä ym.). Lehti ei myöskään unohda metsästysmatkoja, joita tehdäänkin ympäri Suomea ja jopa rajojemme ulkopuolelle.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Karprint Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 93 %
Nainen: 7 %


500 merkkiä jäljellä

Bertolipimu,
Kiva lehti, hyvät jutut! Tykkään lehden tyylistä.
Mertsi,
Kiiltävät kannet ei takaa laatua.
Makke,
Hyvä lehti, hyviä aiheita, ilmestyy sopivan väliajoin, suosittelen! Lisää ajankohtaisia aiheita niin metsästyksestä, uudistuksista kuin välineistäkin.
Esko Kuusisto,
Lehden toimittajien on syytä päivittää tietonsa, ettei totena kirjoita ainakaan vanhoista metsästysasetuksista. Ase ja Erä 7/2016 toimittaja on virheellisesti voimassaolevaa metsästysasetuksen 16 § pienoiskiväärin tehovaatimuksesta sivu 56metsästykseen (E0 > 150 J) Asianomainen tehovaatimus on E0 > 100 J. Samantapaisia lapsuksia on muissakin; muun muassa Jahtilehden lakipalstalla usein. Parempaa tietoa koska kysymyksessä on asealan lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D