Matkaopas kansi
Alkuperämaa suomi
Tilaa lehti

Matkaopas

Arvostelu:
3.5/5 (21 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu ehdotuksia samankaltaisista lehdistä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Matkaopas

Matkaopas on matkailun erikoislehti niille suomalaisille, jotka haaveilevat uusista kokemuksista useissa erilaisissa ja toinen toistaan upeammissa lomakohteissa. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Yksi Suomen suosituimpiin matkailulehtiin kuuluva lehti, Matkaopas, on täynnä asiantuntevaa tietoa, vinkkejä ja aitoja matkakokemuksia - viettelevän kauniissa paketissa, upeiden värikkäiden kuvien kera. Matkaopas-lehteä lukemalla pääset matkalle jo kotisohvalla loikoillessasi.

Matkaopas liikkuu sekä perinteisissä rantakohteissa, kaukomailla, trooppisilla unelmasaarilla että suurkaupunkien vilinässä. Joka numerosta löytyvät ajankohdan tuoreimmat matkaideat, matkailun uutiset ja alan eksperttien sisäpiirin vinkit. Joissakin numeroissa annetaan erityistä huomiota jollekin tietylle kohteelle, jolloin lehteen on koottu kattavampi kaupunkiopas.

Lue, mitkä nähtävyydet on pakko nähdä eri kohteissa, mistä löydät parhaat ravintolat tai missä tulee käydä, jos haluat kokea matkallasi jotakin ainutlaatuista. Matkaopas on asiantunteva, rohkea ja ennakkoluuloton ystävä jokaiselle matkakuumeiselle!

Tämä lehti ei jätä lukijaansa myöskään pulaan, kun matkalle lähtiessä tulee ottaa huomioon erilaiset vaarat, uhat ja sairaudet. Matkaopas kertoo muun muassa mitä rokotteita kannattaa ottaa eri kohteisiin matkustettaessa ja mitä niissä kannattaa yrittää välttää tehdä tai syödä riskien minimoimiseksi.

Matkaopas ilmestyy 8 kertaa vuodessa, joten saat takuulla matkavinkkejä jokaiselle vuodenajalle. Matkaopas on myös suosittu lahja matkustuksesta pitävälle ystävälle.

Matkaopas tarjoaa lukijalle elämyksiä ja hyötyä pitkäksi aikaa. Aloita nyt elämäsi lomamatkojen suunnittelu ja tilaa Matkaopas verkossa osoitteessa Lehtikuningas.fi!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 8
  • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 29 %
  • Nainen: 71 %

Arviot Matkaopas lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D