Matka

Julkaisukieli suomi

4/5 (57 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 10 elokuuta
7. 7 syyskuuta
8. 12 lokakuuta
9. 9 marraskuuta
10. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Matka (ent. Matkaopas) on matkailun erikoislehti niille suomalaisille, jotka haaveilevat uusista kokemuksista useissa erilaisissa ja toinen toistaan upeammissa lomakohteissa. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Yksi Suomen suosituimpiin matkailulehtiin kuuluva lehti, Matka, on täynnä asiantuntevaa tietoa, vinkkejä ja aitoja matkakokemuksia - viettelevän kauniissa paketissa, upeiden värikkäiden kuvien kera. Matka-lehteä lukemalla pääset matkalle jo kotisohvalla loikoillessasi.

Matka liikkuu sekä perinteisissä rantakohteissa, kaukomailla, trooppisilla unelmasaarilla että suurkaupunkien vilinässä. Joka numerosta löytyvät ajankohdan tuoreimmat matkaideat, matkailun uutiset ja alan eksperttien sisäpiirin vinkit. Joissakin numeroissa annetaan erityistä huomiota jollekin tietylle kohteelle, jolloin lehteen on koottu kattavampi kaupunkiopas.

Lue, mitkä nähtävyydet on pakko nähdä eri kohteissa, mistä löydät parhaat ravintolat tai missä tulee käydä, jos haluat kokea matkallasi jotakin ainutlaatuista. Matka-lehti on asiantunteva, rohkea ja ennakkoluuloton ystävä jokaiselle matkakuumeiselle!

Tämä lehti ei jätä lukijaansa myöskään pulaan, kun matkalle lähtiessä tulee ottaa huomioon erilaiset vaarat, uhat ja sairaudet. Matka kertoo muun muassa mitä rokotteita kannattaa ottaa eri kohteisiin matkustettaessa ja mitä niissä kannattaa yrittää välttää tehdä tai syödä riskien minimoimiseksi.

Matka-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, joten saat takuulla matkavinkkejä jokaiselle vuodenajalle. Matka on myös suosittu lahja matkustuksesta pitävälle ystävälle.

Matka tarjoaa lukijalle elämyksiä ja hyötyä pitkäksi aikaa. Aloita nyt elämäsi lomamatkojen suunnittelu ja tilaa Matka verkossa osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 29 %
Nainen: 71 %


500 merkkiä jäljellä

Pirkko Tarkkanen,
Täyskymppi !
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D