Maksutavat
Voit maksaa suurimman osan tilauksista Klarnalla. Voit maksaa Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla tai suoraan verkkopankissa. Tältä sivulta löydät lisätietoa eri maksutapavaihtoehdoista. Ne kustantajat, jotka eivät ole vielä ottaneet käyttöön Klarnaa lähettävät laskun joko paperisena tai sähköpostilla.

Kustantajalasku:
Osa kustantajista vastaa lehden laskutuksesta itse, jolloin saat paperilaskun kotiisi tai laskun sähköpostitse suurin piirtein samaan aikaan ensimmäisen lehden kanssa. Tilaus maksetaan tässä tapauksessa suoraan lehden kustantajalle. Esimerkiksi Sanoma hoitaa laskutuksen itse. Pyrimme siihen, että pian kaikki tilaukset voi maksaa Klarnalla.

Klarna
Klarna muistaa laitteesi sekä tallentaa tietosi ja täyttää ne automaattisesti oston yhteydessä. Näin luodaan sujuva ostokokemus.

Klarna vaihtoehdot

1. Maksa myöhemmin.
o Maksa 30 päivän sisällä 0 €.
o Maksa myöhemmin alk. 4,99 €
o Joustava erämaksu

2. Pankki- tai luottokortti

3. Verkkopankkimaksu

Lisätietoa Klarnasta

Klarna Ostajan turva
Klarna tietosuojailmoitus
Klarna palveluehdot
Klarna evästeseloste


Osta nyt – maksa myöhemmin!
Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi!
Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm
Yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431. www.klarna.fi
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D