Maksu lehtitilauksen yhteydessä
Lehtitilauksen yhteydessä tarjotut maksutavat ovat seuraavat riippuen lehdestä: korttimaksu, verkkopankkimaksu, Klarna-lasku tai kustantaja-lasku.


Maksu laskulla:Osa kotimaisista kustantajista vastaa lehden laskutuksesta itse, jolloin saat paperilaskun kotiisi tai laskun sähköpostitse suurin piirtein samaan aikaan ensimmäisen lehden kanssa. Tilaus maksetaan tässä tapauksessa suoraan lehden kustantajalle. Huom! Osa ruotsalaisista kustantajista vastaa myös lehden laskutuksesta, jolloin lasku saapuu sinulle postitse.

Verkkopankkimaksu: Suora pankkimaksu on yksinkertainen, turvallinen ja helppo tapa maksaa. Kirjaudu sisään omilla internetpankkitunnuksillasi ja hoida lasku pois alta heti.


Maksu kortilla: Voit maksaa kaikilla tavallisilla pankki- ja luottokorteilla. Kortilla maksamisesta ei koidu sinulle lisäkuluja. Korttimaksuista huolehtii DIBS Payment Services, joka on Pohjoismaiden johtava verkkomaksuratkaisujen toimittaja. Käytämme DIBS Internet -maksupalveluita varmistaaksemme, että kortinmyöntäjien ja -käyttäjien tietoturvavaatimukset täyttyvät ja että turvallisuutesi on aina taattu. Maksutapahtumat ovat aina turvassa myös uusimmilta uhilta. DIBSillä on VISAn ja MasterCardin PCI-hyväksyntä. PCI (Payment Card Industry) -sertifikaatti on kattava ohjelma, jolla pyritään parantamaan tietoturvallisuutta maksuratkaisujen toimittajien keskuudessa.


Klarna-lasku: Klarna-laskussa saat laskun sähköpostiisi pdf-tiedostona. Maksuaika ja peruutusoikeus on 14 vuorokautta. Mikäli tulet toisiin ajatuksiin ja haluat peruuttaa Klarna-laskulla tilaamasi lehden, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja mitätöimme Klarna-laskun. Huom. Peruutusoikeus on voimassa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset voi tehdä maksetun tarjouskauden loppuun. Tällöin peruutus tehdään lehden kustantajan asiakaspalveluun. Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %.


Klarna synkronoi tietonsa luottotietorekisterin kanssa, mistä syystä Klarna-laskua varten tarvitaan henkilöturvatunnus tai y-tunnus (mikäli tilaus on yritykselle tai järjestölle). Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D