SF Anytime

4/5 (124 ääntä)

Tuotekuvaus

Arvokoodit – katso uutuusleffoja alennushinnalla

Katso uusimmat elokuvat alennettuun hintaan SF Anytime arvokoodilla. SF Anytime arvokoodit lähetetään tilausvahvistuksessa maksajan sähköpostiin, mutta voit toki halutessasi antaa ne eteenpäin lahjaksi. Kun ostat SF Anytime arvokoodeja Lehtikuningas.fi -sivustolta voit säästää jopa 50% elokuvien vuokrista. Saat arvokoodin suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koodin heti ja aloittaa elokuvien katselun suoraan! Elokuva on katsottavissa 48 tuntia ja voit katsoa sen tuona aikana niin monta kertaa kuin haluat. Ostamalla SF Anytime arvokoodin et sitoudu mihinkään, vaan koodit ovat aina kertakäyttöisiä. Voit ostaa kerralla esimerkiksi 2, 4 tai 10 koodia, joista isoin alennus on tottakai 10-koodin paketissa.

Näin lunastat ja käytät arvokoodin

1. Rekisteröi ensin tili SF Anytime sivuilla. Saat linkin oikeaan paikkaan tilausvahvistuksessa. Rekisteröinti on ilmainen eli ei siis maksa mitään.
2. Valitse elokuva ja klikkaa keltaista "alkaen" nappia.
3. Valitse "vuokraa".
4. Klikkaa tekstiä "Onko sinulla arvokoodi?"
5. Kirjoita koodisi kenttään ja klikkaa "käytä".

Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle

Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa elokuvavuokraamoon tai kauppaan ostaaksesi arvokoodeja. Voit tilata ja käyttää ne helposti kotisohvalta käsin. Anna lahjaksi kaksi tai useampia arvokoodeja henkilölle, joka nauttii elokuvista mieluummin kotisohvalta käsin kuin elokuvateattereissa.

Vinkkejä opiskelijoille

Opiskelijana joutuu säästämään ja pitämään kulut alhaalla. Jos etsit opiskelija-alennusta SF Anytime palveluun voimme iloksemme ilmoittaa, että meiltä saa jopa 50%:n alennuksen. Kun ostat 10 elokuvakoodia saat täydet 50% alennusta.

SF Anytime palvelusta

Tämän palvelun ansiosta voit helposti vuokrata uusimpia elokuvia netistä kotisohvalta käsin. Saat pääsyn monenlaisiin elokuviin, jotka vaihtelevat klassisista kulttielokuvista viimeisimpiin elokuvateattereissa pyöriviin leffoihin. Valikoimasta löydät elokuvia kaikille aikuisille ja myös lapsille. Elokuvat pystyy toistamaan eli striimaan korkealaatuisella äänellä ja tarkalla kuvalla varustettuna.

Kysymyksiä ja vastauksiaKäyvätkö arvokoodit kaikkiin elokuviin? Arvokoodit käyvät lähes kaikkiin vuokraelokuviin SF Anytime -valikoimassa. Arvokoodeja ei voi käyttää ostoelokuviin/"Elokuvateatterin ohjelmistoa kotona" -elokuviin.

Onko hinnoissa piilokuluja tai sitoudunko johonkin? Ei, et sitoudu mihinkään, koska kyseessä ei ole jatkuva tilaus vaan kertaosto ja kaikki kulut ovat näkyvillä sivustollamme. Maksat aina vain siitä elokuvasta, jonka haluat sillä kertaa nähdä.

Miksi Lehtikuninkaan arvokoodit ovat parempia kuin muut? Meillä on Suomen parhaat alennuskoodit SF Anytime valikoimaan. Saat 30-40% alennusta elokuvien vuokrasta, kun monella muulla alennus on enintään 20%.

Voinko vuokrata kaikki elokuvauutuudet? Kyllä, jopa vielä elokuvateattereissa pyörivät elokuvat on mahdollista vuokrata SF Anytime koodilla alennettuun hintaan.

Kuinka pitkään voin vuokrata elokuvan? Elokuvat ovat katsottavissa 48 tuntia vuokraamisen jälkeen. Löydät elokuvat ”omat elokuvani” valikosta SF Anytime sivustolla.

Kuinka pitkään arvokoodi on voimassa? Koodi on voimassa tarjouksen yhteydessä ja saamassasi tilausvahvistuksessa ilmoitettuun päivämäärään saakka.

Mikä ero on SF Anytime alennuskoodilla, arvokoodilla ja elokuvakoodilla? Alennuskoodi, arvokoodi ja elokuvakoodi ovat sama asia. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Arvokoodi on se millä SF Anytime on valinnut kutsua palveluaan.

Maa: Suomi
Jakelija: SF Anytime AB


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D