BookBeat kansi
Julkaisukieli suomi

BookBeat

Arvokoodi täynnä tuhansia tarinoita! Nyt voit koska tahansa nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla.

BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella tuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimastamme löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Täydellistä seuraa niin kävelylle kuin automatkalle. Kun käytät Lehtukuninkaan BookBeat tarjouksen, saat arvokoodin suoraan tilausvahvistuksessa sähköpostiisi. Saat ostamasi tarjouskauden aikana kuunnella niin monta kirjaa kuin haluat tuhansien kirjojen joukosta valitsemallasi kielellä.

Näin lunastat arvokoodin:

1. Klikkaa linkkiä tilausvahvistuksessasi.
2. Täytä arvokoodisi.
3. Jos sinulla on jo käyttäjätili, kirjaudu sisään, muuten luo uusi käyttäjätili.
4.Lataa sovellus ja aloita kuunteleminen ja lukeminen.

Täydellinen lahja lukutoukalle

Mikä BookBeat-tarjouksesta tekee loistavan on se, että se toimii myös täydellisenä lahjana jollekin, josta pidät. Sinun ei tarvitse käyttää itse koodia, vaan voit lähettää sen jollekin toiselle painamalla ”Lahjatilaus”-nappia ja kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitteen kassalla ostaessasi BookBeatin-koodin. Arvostettu lahja niin aikuisille kuin lapsille.

Vinkki opiskelijoille

BookBeat-kampanjan avulla säästät rahaa, joten tarjous sopii loistavasti opiskeljoille. Tavallisesti BookBeat maksaa 16,90 € kuukaudessa. Ostamalla BookBeatin Lehtikuninkaan kautta, säästät lähes 6 € kuukaudessa, yhteensä siis 33%.

BookBeat-sovellus Lataamalla BookBeat-sovelluksen voit helposti kuunnella ja lukea niitä kirjoja, joita haluat. Voit myös säästää kiinnostavia kirjoja tulevaa kuuntelua varten sovelluksessa, jotta löydät ne helposti myöhemmin. BookBeat-sovellus toimii iOS ja Android -laitteilla sekä Sonos kaiuttimien kanssa. Ja kun vaihdat laitteesta toiseen, jatkat kuuntelua juuri siitä mihin lopetit edellisellä kerralla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voinko kuunnella kuinka monta äänikirjaa tahansa? Kyllä, BookBeatillä ei ole rajoitusta siihen kuinka monta äänikirjaa voit kuunnella ajanjakson aikana.

Liittyykö tarjoukseen joitakin piilotettuja kuluja? Ei, tämä ei ole jatkuva tilaus, maksat etukäteen niistä kuukausista, joille haluat BookBeatin käyttöösi. Kun BookBeat-tarjouskautesi on kulunut loppuun, voit ostaa uuden arvokoodin Lehtikuninkaalta ja jatkaa kirjojen kuuntelua tai lukemista.

Mikä on spesiaalia Lehtikuninkaan BookBeat-kampanjassa? Tarjoamme yhden parhaista BookBeat-kampanjoista netissä, säästät 33% verrattuna tavalliseen kuukausisopimukseen.

Voinko käyttää BookBeat-palvelua offline-tilassa matkustaessani? Kyllä, voit tallentaa kirjoja offline-tilaan ja kuunnella niitä kun et ole yhteydessä internetiin. Sinulla voi periaatteessa olla kuinka monta kirjaa tahansa tallennettuna offline-tilaan, tämä riippuu lähinnä siitä kuinka paljon käyttämässäsi laitteessa on tallennustilaa. Älä unohda ottaa pois kirjoja kun olet kuunnellut ne vapauttaaksesi lisää tilaa.

  • Maa: Suomi
  • Kustantaja: BookBeat AB

Arviot BookBeat lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D