TOPModel

Julkaisukieli suomi

4/5 (380 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 21 kesäkuuta
4. 23 elokuuta
5. 25 lokakuuta
6. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

TOPModel tilaus

Luovat lapset ja nuoret tarvitsevat jotakin puuhaa päästäkseen toteuttamaan itseään. TOPModel on lehti, joka antaa lapselle vapauden piirtää ja värittää haluamansa näköisiä vaatteita ja asusteita TOPModel-hahmoille sekä askarrella ja suunnitella muita hauskoja luomuksia!

TOPModel sopii vaatteista ja muodista kiinnostuneille 6-12 -vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille. Lehti sisältää glitteriä, hohtoa ja yllätyksiä, joka inspiroi lasta päästämään luovuutensa valloilleen. Lukija pääsee suunnittelemaan muun muassa erilaisia asukokonaisuuksia mallipohjien avulla ja lehti tarjoaa myös muita hauskoja tee se itse -ohjeita. Lehti kannustaa lasta luovuuteen ja kehittää taiteellisia taitoja.

TOPModel-lehden sisältö ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan piirustus- ja askartelutehtäviin, vaan lehti tarjoaa myös paljon muuta mielenkiintoista luettavaa. Lehdestä voi saada vinkkejä esimerkiksi parhaiden juhlien järjestämiseen tai upeiden kynsien lakkaukseen!

Lisäksi lukija saa tietoa TOPModel-hahmojen arkipäivästä ja tärkeistä tapahtumista heidän elämässään. Hahmojen elämä on täynnä kommelluksia ja kiinnostavia yksityiskohtia, joista lukija haluaa tietää kaiken. Miten selvitä esimerkiksi riidoista ja muista haasteista ystävien kanssa? Lisäksi lehti sisältää kivoja palstoja, tarinoita ja sarjakuvia. Jokaisesta lehdestä löytyy myös juliste, muiden lukijoiden töitä ja kuukauden suunnittelija.

Tilaa TOPModel

Kun lehti on luettu läpi ja kaikki puuhatehtävät tehty, odottaa lukija jo saavansa seuraavan lehden. Anna lapselle mahdollisuus hypätä muodin maailmaan lapselle sopivalla tavalla ja tulla oman elämänsä muotisuunnittelijaksi!

TOPModel ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa nyt TOPModel lahjaksi lapsellesi tai ystävän lapselle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla. Tämä lehti on suomenkielinen.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 15000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 9 %
Nainen: 91 %
Ikä: 6 - 12 vuosi


500 merkkiä jäljellä

LK,
Tästä lehdestä 7-vuotias tykkää. Lehti voisi kuitenkin panostaa edes vähän siihen, millaista kehonkuvaa se tukee.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D