Sankari

Julkaisukieli suomi

4/5 (22 ääntä)

Tuotekuvaus

Sankari on huippuviihdettä peleistä kiinnostuneille lapsille! Sankari-lehti on kiva tapa saada lapsi innostumaan lukemisesta. Sankari soveltuu sekä tytöille että pojille, sillä se on erittäin monipuolinen ja hauska! Tilaa pirteä lasten lehti vaikka syntymäpäivälahjaksi, siitä riittää iloa pitkään!

Sankari on tehty varta vasten lapsille, päälukijakunta koostuu 8-12-vuotiaista. Jutuiksi valitaan aina pinnalla olevia ilmiöitä, liittyivät ne sitten lasten suosikki videopeleihin, lautapeleihin, leluihin tai elokuviin. Kaikki artikkelit kirjoitetaan iloisella asenteella! Tutut hahmot seikkailevat lehtien sivuilla, aiheissa on ollut tähän mennessä mukana esimerkiksi Lego Avengers, Disney Infinity, Pokémon, Naruto, Star Wars, Minecraft ja Digimon.

Monet lapset pelaavat. Sankari tarjoaa mahdollisuuden kuulla lisää vanhoista lemppareista ja myös lukea esittelyt ja arvostelut parhaista uutuuksista pelimarkkinoilla.

Lehdet sisältävät myös paljon kivoja askartelutehtäviä, julisteita ja jopa innostavia ongelmanratkaisutehtäviä. Sankari tarjoaa kivaa aktiivista puuhastelua!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: H-Town Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

jaana,
mielen kiintoinen tuttavuus
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D