Prinsessor

Julkaisukieli ruotsi

3.5/5 (927 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 19 kesäkuuta
6. 19 kesäkuuta
7. 14 elokuuta
8. 18 syyskuuta
9. 18 syyskuuta
10. 30 lokakuuta
11. 18 joulukuuta
12. 18 joulukuuta

Tuotekuvaus

Lumikki, Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Belle, Ariel vai joku muu, kuka on sinun lapsesi tai tuttavan lapsen suosikki?

Prinsessor sopii kaikille noin 3-8 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka rakastavat Disneyn prinsessaelokuvia ja niiden lumoavia satumaailmoja. Prinsessor on ruotsinkielinen versio Prinsessa-lehdestä. Lehti kokoaa taianomaiset tarinat kaikista tunnetuista Disney-prinsessoista ja heidän ihanista ystävistään.

Prinsessor-lehti saa lapsen mielikuvituksen lentämään! Siitä voi lukea prinsessojen kommelluksista, seikkailuista, salaisuuksista ja unelmista. Sukella seikkailuun Arielin vedenalaiseen maailmaan, vietä jännittävä päivä Bellen kanssa tai lue tarina Tuhkimon touhuista ystävineen. Myös prinsessojen prinsseillä on tottakai osansa lehden tarinoissa.

Näistä valloittavista prinsessoista tulee lukijan ystäviä, joista halutaan tietää kaikki. Ihanat säkenöivät kuvat saavat varmasti jokaisen pienen lukijan jumittumaan lehden ääreen pidemmäksikin aikaa.

Lehti koostuu tarinoista ja kertomuksista, joita ei löydy elokuvina. Jokainen Prinsessor-lehti sisältää muun muassa sarjakuvia, pientä puuhaa kuten askarteluvinkkejä ja arvoituksia, julisteita sekä pienen lahjan lukijalle – kaikki tottakai prinsessahenkisiä! Prinsessor on lehti, jonka ilmestymistä postilaatikkoon perheen pienimmät odottavat aina kuumeisesti!

Maagista Prinsessor-lehteä ilmestyy 15 numeroa vuodessa. Jotkin lehden ovat hieman paksumpia tuplanumeroita, jotka siis sisältävät kaksi numeroa lehteä.

Lahjoita nyt iloa ja onnea ja tilaa Prinsessor omalle tai tuttavan lapselle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Huom! Lehti on ruotsinkielinen.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Story House Egmont
Painos: 26500


Kuka lukee lehteä?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 3 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D