Prinsessa

Julkaisukieli suomi

4/5 (555 ääntä)

Nro 4 top-listalla!

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 5 huhtikuuta
5. 3 toukokuuta
6. 7 kesäkuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 4 joulukuuta

Tuotekuvaus

Prinsessa tilaus ja tilaajalahja

Prinsessa-lehti on kaikkien pienten prinsessojen ja miksei prinssienkin suosikkilehti. Lehti tarjoaa hauskaa lukemista ja mielekästä tekemistä perheen nuoremmille jäsenille. Tilaa lehti edulliseen hintaan osoitteessa Lehtikuningas.fi.

Hyppää Prinsessa Jasminen lentävän maton kyytiin, sukella Arielin merenalaiseen maailmaan ja tutustu Tuhkimon eläinystäviin. Lehden sivuilla seikkailevat myös muut rakastetut prinsessat kuten Lumikki, Tähkäpää, Mulan, Prinsessa Ruusunen ja Belle. Frozen-numeroissa seikkailevat Anna ja Elsa ystävineen. Prinsessa-lehden mukana hyppäät sisään Disneyn taianomaiseen maailmaan ja pääset osaksi ihanien Disney-prinsessojen uusimpiin seikkailuihin.

Lehti on värikäs ja hyväntuulinen kokonaisuus, joka tuo varmasti iloa päivään. Lehdestä löydät kauniiden prinsessojen uudet seikkailut jännittävinä kuvatarinoina. Lisäksi lehden mukavat askarteluohjeet ja puuhatehtävät tuovat paljon iloa ja niiden parissa viihtyy pidempäänkin niin yksin kuin vanhempien tai ystävien kanssa. Jokaisen lehden mukana tulee myös ihastuttava lahja omien prinsessaleikkien iloksi. Lehden mukana tulevien upeiden prinsessajulisteiden avulla oman suosikkiprinsessansa saa koristamaan myös oman huoneen seiniä.

Tilaa Prinsessa -lehti

Prinsessa on loistavaa viihdykettä esimerkiksi pitkille automatkoille tai leikkien väliin ja sopii mainiosti myös iltasaduksi. Lehden pariin voi palata aina uudelleen ja uudelleen ja uusin lehti on joka kerta yhtä odotettu! Lehden postipalstalle lukija voi myös lähettää omia piirustuksiaan ja valokuviaan.

Prinsessa-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Osta lapsellesi pääsylippu Disneyn sadunhohtoiseen maailmaan jo tänään ja tilaa Prinsessa-lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tämä tarjous Prinsessa-lehdestä on mahdoton ohittaa!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 23829


Kuka lukee lehteä?

Mies: 3 %
Nainen: 97 %
Ikä: 0 - 13 vuosi


500 merkkiä jäljellä

hertta,
5
Emmi,
ok
tiana,
tosi kivaaaaaa lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D