Pets SUOMI

Julkaisukieli suomi

4/5 (333 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
3. 14 kesäkuuta
4. 9 elokuuta
5. 4 lokakuuta
6. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Pets lehtitilaus

Pets on lehti kaikille n. 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille, joiden mielestä eläimet ovat parasta elämässä! Aina parhaat tarjoukset Lehtikuningas.fi -osoitteesta!

Pets on täynnä toinen toistaan ihanampia kotieläimiä. Lehti tarjoaa niin hyödyllistä asiatietoa kuin hauskaa luettavaa ja pientä puuhaakin. Pets-lehti opastaa lemmikkien hankkimisessa ja hoidossa ja kertoo kiinnostavaa tietoa niihin liittyen. Paitsi kotieläimiä, Pets esittelee myös kotieläinten villejä sukulaisia kuten susia, tiikereitä ja leijonia ja myös hieman vieraampia otuksia.

Marsut, hamsterit, kanit, koirat, kissat, kalat, liskot – mitä kaikkia eläimiä voikaan pitää kotieläiminä, niistä Pets kertoo kaiken tarvittavan ja kiinnostavan. Mitä ne syövät, mistä ne ovat kotoisin, mitä ne tykkäävät tehdä? Kaikki eläimet ovat erilaisia ja tosi eläinten ystävä haluaakin ottaa kaikkien eläinten erilaiset tarpeet huomioon.

Mitä tulee miettiä ennen kuin hankkii lemmikin? Mikä eläin ja rotu sopii juuri sinun kotiisi? Minkälaisia ominaisuuksia eri eläimillä ja roduilla on? Pets vastaa muun muassa edellä mainittujen kaltaisiin kysymyksiin. Pets on mahtava kokonaisuus tärkeää asiatietoa, hauskoja juttuja, eläinten kuulumisia ja suloisia kuvia. Jokaisessa lehdessä on myös mukana julisteita, jotka lukija voi ripustaa vaikka oman huoneensa seinille tuomaan iloa pitkäksi aikaa.

Tilaa suomenkielinen Pets-lehti

Pets on toivelehti jokaiselle eläinten ystävälle! Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Joka numeron mukana lukija saa myös upean jättijulisteen.

Tilaa nyt Pets itselle tai lahjaksi eläinten ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Pets on virallinen Nenäpäivän kumppanimme. Lahjoitamme jokaisesta kampanja-aikana tehdystä tilauksesta yhden euron Nenäpäivä-keräykseen.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 7500


Kuka lukee lehteä?

Mies: 5 %
Nainen: 95 %
Ikä: 6 - 12 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Best lehti,
Ihana lehti . Alan tilaamaan lehteä kun saan luvan
Uusi tilaaja,
Tykkään tästä lehdestä oon koko viime vuoden ostanut lehteä . Mut ei ollut aina helppo löytää niin äiti antoi luvan tilata lehteä . Allergian takia tämä lehti todella hyvä . En ei omaa lemmikkiä voi olla .
Rozi,
hyvä
hurttahöpö,
tosihyvä suosittelen muille.
Noora,
Ihana lehti ja luen aina! Mulla on 2 etanaa ja parta-agamaa?
cassandra,
pets on paras sisteri jälkee!!!
Aino,
Hyvä lehti! Minulla on itsellänikin koira. Pidän eläimistä ja lehdessä on hauskoja juttuja.
mipu,
en oo tilannut mutta mun kaveri sano että sen on hyvä ;-)
Bansku,
ohan ok, mut onks siinä kirjekamui?
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D