Paw Patrol (Ryhmä Hau) kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
4.5/5 (2 ääntä)
Tykkää:

Paw Patrol (Ryhmä Hau)

TV:stä tuttu lasten suosikki Paw Patrol -lehti eli Ryhmä Hau on nyt vihdoinkin tilattavissa suoraan kotiovelle! Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ryhmä Hau on pelastuspartio, joka koostuu kahdeksasta koiranpennusta ja heidän johtajastaan Rikusta. Pentujen nimet ovat Vainu, Samppa, Kaja, Rekku, Rolle, Toma, Halti ja Valpas. Tästä lehdestä ei vauhtia puutu, kun Ryhmä Haun pennut pinkovat auttamaan hädässä olevia Jännälahden asukkaita.

Kaikilla Ryhmä Haun pennuilla on omat erityiskykynsä sekä ajoneuvonsa: Vainu toimii poliisina ja vakoojana ja huristelee ympäri Jännälahtea poliisiautollaan ja vakooja-autollaan. Kaja auttaa aina ilmasta käsin lentäessään helikopterillaan. Rolle, Ryhmä Haun nuorin jäsen, rakastaa kaivamista ja maansiirtoa ja hänen kaivinkoneelleensa tuleekin käyttöä aina silloin tällöin hädässä olevia pelastettaessa. Rekun erikoisalaa on taas kierrätys, ja hänen ajoneuvonaan on roska-auto, jonka kontista löytyy aina kaikki tarpeelliset välineet.

Kaikilla Ryhmä Hau -hahmoilla on myös omat persoonallisuutensa. Jotkut ovat rohkeita ja toiset taas hieman pelokkaampia tiettyjä asioita kohtaan. Kaikkia yhdistää kuitenkin halu olla avuksi ja ajatus siitä, että yhdessä pärjätään.

Paw Patrol -lehdestä löytyy tarkoin suunniteltuja tehtäviä, joita tekemällä lapsi oppii tunnistamaan numeroita, kirjaimia ja muotoja. Tehtävät kehittävät myös luovuutta ja mielikuvitusta. Jännittävien seikkailujen lisäksi lapsi oppii lehdestä siis myös hyödyllisiä koulussakin tarvittavia taitoja. Jokaisen numeron mukana tulee myös mukava lahja, jonka kanssa leikit jatkuvat kun lehti on luettu.

Paw Patrol -lehteä ilmestyy 6 numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Paw Patrol -lehti lahjaksi omalle tai tuttavapiirin lapselle edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolta!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 6
  • Kustantaja: Egmont Kustannus Oy Ab

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 50 %
  • Nainen: 50 %
  • Ikä: 3 - 8 vuosi

Arviot Paw Patrol (Ryhmä Hau) lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
Tilaa lehti

Paw Patrol (Ryhmä Hau)

Julkaisuaikataulu 2019

  • 5. 23 lokakuuta
  • 6. 11 joulukuuta
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D