Paw Patrol (Ryhmä Hau)

Julkaisukieli suomi

4/5 (629 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 21 kesäkuuta
6. 26 heinäkuuta
7. 30 elokuuta
8. 4 lokakuuta
9. 8 marraskuuta
10. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Paw Patrol Ryhmä Hau tilaus

TV:stä tuttu lasten suosikki Paw Patrol -lehti eli Ryhmä Hau on nyt vihdoinkin tilattavissa suoraan kotiovelle! Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ryhmä Hau on pelastuspartio, joka koostuu kahdeksasta koiranpennusta ja heidän johtajastaan Rikusta. Pentujen nimet ovat Vainu, Samppa, Kaja, Rekku, Rolle, Toma, Halti ja Valpas. Tästä lehdestä ei vauhtia puutu, kun Ryhmä Haun pennut pinkovat auttamaan hädässä olevia Jännälahden asukkaita.

Kaikilla Ryhmä Haun pennuilla on omat erityiskykynsä sekä ajoneuvonsa: Vainu toimii poliisina ja vakoojana ja huristelee ympäri Jännälahtea poliisiautollaan ja vakooja-autollaan. Kaja auttaa aina ilmasta käsin lentäessään helikopterillaan. Rolle, Ryhmä Haun nuorin jäsen, rakastaa kaivamista ja maansiirtoa ja hänen kaivinkoneelleensa tuleekin käyttöä aina silloin tällöin hädässä olevia pelastettaessa. Rekun erikoisalaa on taas kierrätys, ja hänen ajoneuvonaan on roska-auto, jonka kontista löytyy aina kaikki tarpeelliset välineet.

Kaikilla Ryhmä Hau -hahmoilla on myös omat persoonallisuutensa. Jotkut ovat rohkeita ja toiset taas hieman pelokkaampia tiettyjä asioita kohtaan. Kaikkia yhdistää kuitenkin halu olla avuksi ja ajatus siitä, että yhdessä pärjätään.

Tilaa Paw Patrol eli Ryhmä Hau

Paw Patrol -lehdestä löytyy tarkoin suunniteltuja tehtäviä, joita tekemällä lapsi oppii tunnistamaan numeroita, kirjaimia ja muotoja. Tehtävät kehittävät myös luovuutta ja mielikuvitusta. Jännittävien seikkailujen lisäksi lapsi oppii lehdestä siis myös hyödyllisiä koulussakin tarvittavia taitoja. Jokaisen numeron mukana tulee myös mukava lahja, jonka kanssa leikit jatkuvat kun lehti on luettu.

Paw Patrol -lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Paw Patrol -lehti lahjaksi omalle tai tuttavapiirin lapselle edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 3 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Heikki,
Jatkuvasti tekstivirheitä, nimet väärin ja viimeisimmässä numerossa väärä tarravihko. Oikein mallikasta toimintaa. Jokaisessa lehdessä jotain virheitä.
kukka,
Lapsi odottaa malttamattomana että lehti saapuu postilaatikkoon. Lehden mukana tulevat lelut vähän hempuleita, menevät helposti rikki.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D