Napero

Julkaisukieli suomi

4/5 (482 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
11. 18 joulukuuta

Tuotekuvaus

Napero lehtitilaus

Napero on ensimmäinen 2-4 vuotiaille suunnattu lastenlehti. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Tilaa Napero -lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi kampanjahintaan! Lehti sisältää kohderyhmälleen sopivia värikkäitä kuvia ja aivoja kehittäviä tehtäviä. Hassun hauskat kuvat ihastuttavat perheen pienimpiä. Napero on ainoa suomenkielinen alle 5-vuotiaille suunnattu lehti. Napero on suuressa suosiossa perheen pienimpien keskuudessa ja sitä odotetaan joka kuukausi suurella innolla.

Tilaa Napero-lehti

Tilaa Napero -lehti joko omille lapsille iloksi tai lahjaksi sukulaislapsille, kummilapsille, ystävien lapsille tai vaikka lapsenlapsille jo tänään! Parhaat Napero – lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Jusu Flintas, UAB


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 2 - 4 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Olennainen ,
Enemmän sivuja saisi olla. Ja erilaisia tehtäviä. Meidän 2,5v ei jaksa keskittyä lehteen kuin hetken kerrallaan. Riippuu paljon lapsen persoonasta, tykkääkö vai ei. Hienoja tehtäviä ja kivoja kuvia. Saisi kuitenkin olla monipuolisempi.
Murmeli,
2-vuotias poika on ihan hurahtanut lehteen ja tarrojen irroituskin onnistuu jo paljon paremmin kuin muutama lehti sitten, joten selvää kehitystäkin on nähtävissä.
Hanna,
2,5v siskontytölle tilasin lahjaksi. Lehti tutkittiin jo muutamassa päivässä läpi, enemmän saisi olla sivuja.
Meri-Anne Laakkonen,
Minulla on kokemusta kyseisestä lehdestä ja pienen lapsenlapseni mielenkiinto lehteen on ilmeinen.Viihtyy ja oppii.Ihana seurata,mummi
lenka,
paras lasten lehti pienille lapsille!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D