Muumi

Julkaisukieli suomi

4/5 (305 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 14 kesäkuuta
7. 12 heinäkuuta
8. 16 elokuuta
9. 13 syyskuuta
10. 18 lokakuuta
11. 15 marraskuuta
12. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Pienten lasten oma lehti! Tove Janssonin luomat rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat omassa, alle kouluikäisille tarkoitetussa sarjakuvalehdessään, jossa on sarjakuvan lisäksi puuhatehtäviä ja tarinoita perheen pienimmille.

Muumi-lehden pienissä tarinoissa käsitellään satuklassikoiden tapaan suuriakin asioita. Muumien seikkailut päättyvät aina hyvin eikä muumitalon ovia lukita yöksi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 6000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 39 %
Nainen: 61 %
Ikä: 3 - 6 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Muumi,
Odotukset lehden suhteen oli suuremmat. Kertomukset ovat juoneltaan jotenkin väkisin väännettyjä ja eivätkä kaikki ihan perheen pieneimmille lapsille (kuten lehteä mainostetaan) soveltuvia kieleltään. Väritystehtävät ja muut tehtävät ihan ok. Kohdehenkilö, lapsi 3 v. ei valitettavasti ollut kovin kauaa lehdestä kiinnostunut. Ei jatkettu tilausta.
ida,
muumi on hieno heppu/lehti
dddddddddddd,
Tosi hyvä lehti, tilaan tätä vaikka oon 15-vuotias :D
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D