LEGO NINJAGO

Julkaisukieli suomi

4/5 (652 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 28 kesäkuuta
6. 2 elokuuta
7. 6 syyskuuta
8. 11 lokakuuta
9. 22 marraskuuta
10. 29 joulukuuta

Tuotekuvaus

Lego Ninjago tilaus ja tilaajalahja

Kaikkien pikkuninjojen rakastama lehti! Lehti on täynnä jänniä sarjakuvia, kivoja tehtäviä, hienoja keräilykuvia ja julisteita sekä NINJAGO™-tv-jakso-oppaita. Jokaisen numeron mukana tulee lahjana LEGO® NINJAGO™ -tuotepussi.

LEGO® NINJAGO™ on kotien pikkuninjojen vauhdikas suosikkilehti, jossa seikkaillaan LEGO® NINJAGO™ -legoista tutussa kaupunkiympäristössä. Lukija pääsee seuraamaan ninjojen, kuten Kain, Colen, Zane Julienin ja Nyan kamppailuista pahaa vastaan. Kaikilla ninjoilla on omat tarinansa ja omat erikoiskykynsä. Kai on esimerkiksi punainen ninja ja tulen mestari, Cole musta ninja ja maan mestari, kun taas Zane Julien on alun perin ollut valkoinen ninja mutta myöhemmin titaanininja ja jään mestari.

Ninjat taistelevat yhteisvoimin erilaisia vihollisia vastaan. Lego Ninjago -maailmassa lymyää toinen toistaan ilkikurisempia otuksia. Tällaisia ovat muun muassa luurangot, kärmeiset, piraatit, kiviarmeija, nindroidit, kummitussoturit sekä Mestari/Sensei Yang. Lukija pääsee hyppäämään mukaan tähän taianomaiseen maailmaan ja voi sitten myöhemmin käyttää lukemaansa inspiraation lähteenä leikkiessään Lego Ninjago -hahmoilla.

Ninjago on yksi tuotemerkki Legon suosituimmista tuotelinjoista. Luettava Lego Ninjago -lehti tuo leluille lisää sisältöä ja merkitystä sekä myös rauhoittavan tauon itse leikeistä.

Tilaa Lego Ninjago

LEGO® NINJAGO™ -lehti on etupäässä suunnattu 4–8 vuotiaille pojille, mutta sopii mainiosti myös jännityksestä pitäville tytöille. Lego Ninjago ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja jokaisen lehden mukana lukija saa myös pienen lahjan!

Tilaa nyt Lego Ninjago lahjaksi lapselle määräaikaisena tai kestotilauksena parhaaseen kampanjahintaan lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab


Kuka lukee lehteä?

Mies: 90 %
Nainen: 10 %
Ikä: 4 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Niilo,
Pientä romua sisältävä lehti
Joonas,
Lego Ninjago lehti on paras mitä tiedän,!
roope,
paras paras paras paras
roope,
tosi hyvä lehti suositelen muille
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D