LasseMajas Detektivbyrå

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (1408 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 24 heinäkuuta
5. 25 syyskuuta
6. 27 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tilaa lapselle uusi ruotsinkielinen sarjakuvalehti LasseMajas Detektivbyrå (Lasse-Maijan etsivätoimisto)!

Ensimmäinen LasseMajas Detektivbyrå -kirja julkaistiin 2002 ja nämä urheat etsivät ovat valloittaneet tämän jälkeen niin lasten kuin aikuisten sydämet sekä elokuvissa että kirjoissa. Nyt voit seurata Lassea ja Majaa lehtien maailmassa, jossa he jatkavat poliisimestarin avustamista visaisten tapausten ratkomisessa Vallebyn kaupungissa täysin uusissa sarjakuvissa. Suomessa tätä ruotsinkielistä suosikkisarjaa on julkaistu kirjoina nimellä Lasse-Maijan etsivätoimisto.

LasseMajas Detektivbyrå ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Tilaa tämä ruotsinkielinen lehti nyt kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Meiltä löydät myös satoja muita ruotsalaisia lehtitilaustarjouksia edullisesti. Kaikki lehdet kotiin kannettuna itselle tai lahjaksi!

Ruotsalaisten lehtien ensimmäisen lehden toimitusaika Suomeen on noin 4-7 viikkoa.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Story House Egmont
Aloitusvuosi: 2020
Päätoimittaja: Charlotta Borelius


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 6 - 12 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D