Kalle Anka & C:o

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (5500 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
50. 2 joulukuuta
51. 9 joulukuuta
52. 16 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kalle Anka & C:o tilaus

Rakastettu Kalle Anka ilahduttaa jokaisessa kodissa!

Aku ankan ruotsalainen versio Kalle Anka ei juuri esittelyjä kaipaa. Lehti on yksi Ruotsin suosituimpia sarjakuvalehtiä, joka viihdyttää takuulla sekä perheen lapsia että aikuisiakin. Ankkalinnan tapahtumat yllättävät, jännittävät ja naurattavat viikosta toiseen.

Oletko jo tutustunut Kallen veljenpoikiin Knatteen, Fnatteen ja Tjatteen? He keksivät aina mitä hullumpia kepposia ja saavat usein Kallen höyhenet harmaantumaan. Entä tulevatko Kajsa Anka ja Kalle koskaan päätymään lopullisesti yhteen, vai valitseeko Kajsa kuitenkin Alexander Lukasin? Joakim von Ankan rahat ovat usein vaarassa, kun ilkeä Björnligan yrittää kaikin keinoin päästä käsiksi niihin.

Kalle ankaa on luettu sukupolvesta toiseen, eikä loppua näy. Se sopii niin lukutaitoisille perheenjäsenille kuin pienemmillekin, jolloin vanhemmat voivat tarjota lapselle mukavan lukuhetken. Kalle anka luo muistoja läpi elämän!

Tilaa Kalle Anka & C:o

Pääset seuraamaan Kallen ja kumppanien seikkailuja lähes joka viikko, sillä lehteä ilmestyy 52 numeroa vuodessa. Jotkin lehdet ovat erityispaksuja tuplanumeroita, jolloin yhteen lehteen sisältyy kaksi numeroa. Lehti sopii mainiosti myös ruotsin kielen harjoittamiseen tai ylläpitoon.

Tilaa nyt Kalle Anka & C:o kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Huom! Ruotsalaisten lehtien ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika on noin 5-7 viikkoa tilauksesta.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Story House Egmont
Aloitusvuosi: 1948
Painos: 88000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 60 %
Nainen: 40 %
Ikä: 5 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D