Barbie SUOMI

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (82 ääntä)

Tuotekuvaus

Barbie-lehti on jokaisen tytön toivelehti. Barbie-lehti tarjoaa ihania tarinoita ja hauskaa tekemistä kaikille pikkuprinsessoille. Tilaa mahtava lastenlehti ja tyttöjen suosikki Barbie nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ystävällinen, hauska ja aina muodikas Barbie on jokaisen tytön unelmaystävä. Lehden sivuilla pääset mukaan Barbien ja hänen hauskan ystäväporukkansa seikkailuihin. Oli kyseessä sitten piknik puistossa, syntymäpäiväjuhlat tai shoppailua kaupungilla, Barbien ja kumppaneiden seurassa ei ole koskaan tylsää!

Barbie-lehdestä löydät ihastuttavia kuvakertomuksia, hauskoja askarteluohjeita ja tehtäviä, herkullisia reseptejä, hauskoja leikkejä, mahtavia julisteita ja keräilykuvia sekä ihania yllätyslahjoja! Aika Barbie-lehden kanssa kuluukin varmasti kuin siivillä mukavan puuhastelun parissa.

Kokonaisuudessaan Barbie-lehti on värikäs, säihkyvä ja tyttömäinen kokonaisuus, joka varmasti ilahduttaa ja ihastuttaa jokaista pientä tyttöä. Varmistaaksesi paikan mukana Barbien tulevissa seikkailuissa, tilaa lehti jo tänään!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 8500


Kuka lukee lehteä?

Mies: 6 %
Nainen: 94 %
Ikä: 4 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä

maija,
minä tykään tästälehestä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D