Bamse SUOMI

Julkaisukieli suomi

4/5 (235 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
89. 31 toukokuuta
10. 28 kesäkuuta
1112. 19 heinäkuuta
13. 16 elokuuta
14. 6 syyskuuta
15. 27 syyskuuta
16. 18 lokakuuta
17. 8 marraskuuta
18. 29 marraskuuta
1920. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Bamse-lehti suomeksi

Bamse-lehdessä seikkailee maailman vahvin ja kiltein nalle. Bamse-lehden sarjakuvissa jymyhunajasta jymyvoimaa saava Nalle tempautuu mukaan jännittäviin seikkailuihin ystäviensä keksijä Kilpisen ja pelokkaan Pomppi-kanin kanssa. lisäksi mukana seikkailevat Nallen perhe eli Leena-vaimo ja lapset Teddy, Lennu, Nalle-Maija ja Pampula. Bamse-lehden opettavaisissa tarinoissa vastustetaan kiusaamista, rasismia ja väkivaltaa. Bamse-lehti sisältää myös hauskoja tehtäviä pikkuväelle. Bamse on yksi rakastetuimmista perheen pienimpien lehdistä. Bamse opettaa heitä eläimistä, muista kulttuureista, maailmasta ja miten maailmaa tulee tarkastella kiltistä näkökulmasta. Välillä Nalle ratkoo kotikonnuillaan Kumpulassa syntyneitä pulmia, jotka saattavat liittyä vaikkapa lasten arkisiin puuhiin tai konnien kolttosiin. Nallen ja ystävien turvallisessa seurassa on hauska seikkailla!

Bamse sarjakuva on hyväntuulinen ja lämminhenkinen lukukokemus. Sarjakuva sisältää mielenkiintoisia tehtäviä, jännittäviä tarinoita ja helppolukuisia tietoiskuja. Bamse on ollut olemassa jo sen verran pitkään, että monet nykyvanhemmat ovat lukeneet Bamsea lapsina.

Bamse-lehti ilmestyy 16 kertaa vuodessa. Vuosikerrassa on 4 tuplanumeroa. Sarjakuvaa julkaisee Egmont. Bamse ruots. Världens starkaste och snällaste björn on tilattavissa myös ruotsiksi sivustoltamme.

Bamse on virallinen Nenäpäivän kumppanimme. Lahjoitamme jokaisesta kampanja-aikana tehdystä tilauksesta yhden euron Nenäpäivä-keräykseen.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 20
Kustantaja: Egmont Story House Oy Ab
Painos: 2500


Kuka lukee lehteä?

Mies: 39 %
Nainen: 61 %
Ikä: 4 - 10 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Meri,
Ihan hyvä lehti osittain. Hauskoja tarinoita mukana. Ääneen luettaessa alle kouluikäiselle joutuu usein karsimaan voimasanoja. Esim. Kroisos myyrä nimittelee usein alaisiaan (typerys, idiootti, puupää jne). Tarina toimii ilman näitä sanojakin. Toivoisin kääntäjien päivittävän lehden puhekuplat nykyaikaan... Riippuu tietenkin minkä ikäisten lehteä toivotaan lukevan ja mitä sanoja oppivan..
Tuija,
Kolmivuotiaalle vielä liian monimutkaisia ja ilkeitä juttuja
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D