Apu Juniori

Julkaisukieli suomi

4/5 (228 ääntä)

Tuotekuvaus

Apu Juniori - lehti tiedonjanoisille lapsille

Apu Juniori kertoo uutisista, ilmiöistä ja muista alakouluikäisiä lapsia kiinnostavista ajankohtaisista aiheista aiheista selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Totuudenmukaisesti, positiivisesti ja viihdyttävästi. Lehteä julkaistaan yhteensä 26 numeroa vuodessa. Tilaa nyt verkossa osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Lehdessä käsitellään kansainvälisiä ja kotimaisia uutisaiheita, luontoa, tiedettä teknologiaa, urheilua, kulttuuria ja harrastuksia. Aihepiireistä löytyy siis jokaiselle lapselle jotakin ja lehden laajuus saa lapsen kiinnostumaan myös aiemmin vieraista aiheista. Uutisten ja ilmiöiden taustojen lisäksi Apu Juniori sisältää hauskaa puuhaa ja hupia.

Apu Juniori on tehty lapsille lasten ehdoilla. Se osallistuttaa ja vastaa lasten esittämiin kysymyksiin ja puhuttelee kohderyhmäänsä huolellisesti tehdyllä laatujournalismilla. Apu Juniori innostaa lapsia lukemaan, oppimaan uutta ja pysymään uteliaina. Se kannustaa myös itsenäiseen ajatteluun ja kasvattaa lapsen yleissivistystä, mikä sen sijaan saattaa parantaa koulumenestystä. Lehden lukeminen tuo tarpeellisen tauon lapsen arkeen esimerkiksi ruudun äärellä vietettyyn aikaan. Apu Juniorissa ei ole ollenkaan mainoksia. Lehden värikäs ja kuvapainotteinen ulkoasu tarjoaa lukijalleen hauskoja oivalluksia ja ruokkii uteliaisuutta.

Anna lapselle mahdollisuus oppia uutta ja parantaa yleissivistystään ja tilaa nyt Apu Juniori lahjaksi! Tästä lahjasta on iloa ja hyötyä pitkään. Apu Juniori -lehden lukeminen sopii mainiosti myös perheen yhteisiin hetkiin, jolloin lapsi voi esittää jatkokysymyksiä ja keskustella lehden juttujen herättämistä ajatuksista. Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Jos tilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 26
Kustantaja: A-lehdet Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 7 - 12 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Maya,
Meillä koko perhe lukee Juniorin uutisia! Siinä on sopivasti juttua ajankohtaisista asioista, tietoiskuja ja kaikki on sopivan lyhyitä, joten on nopea lukea. Tehtäviä ja visoja on myös kivasti. Tyttö kaipaa vain fanijulisteita.
Lehtikuningas.fi,
Hei Samu ja kiitos viestistäsi! Teidän taikka mummonne nimellä ei löydy meidän kauttamme tehtyjä tilauksia. Lehden jakelun sekä laskutuksen hoitaa kustantaja, joten jatkotilaus taikka tekstiviestien lähetys eivät ole tapahtuneet Lehtikuninkaan kautta. Teidän tulisi näinollen olla yhteydessä kustantajaan. Mikäli olette yhteydessä asiakaspalveluumme, voimme antaa heidän yhteystiedot. Hyvää päivän jatkoa!
Samu Laakso,
Olen saanut lahjaksi Apu Juniori-lehden, mutta minulle ei ole tehty jatkotilausta. Pyydän, että lopetatte tekstiviestien lähetykset mummolleni e-laskuista, Marja-Liisa Laakso. Hän on ilmottanut Teille, ettei lehteä enää tilata, siitä ei ollut iloa ainakaan tässä vaiheessa. Tuliko asia selväksi?
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D