Aku Ankka Juniori

Julkaisukieli suomi

4/5 (360 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 7 kesäkuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 4 joulukuuta

Tuotekuvaus

Aku Ankka Juniori tilaus

Aku Ankka Juniori on perheen pienimpien ikioma lehti! Kuukausittain ilmestyvä lehti tarjoaa riemukkaat keinot oppia hyödyllisiä taitoja sekä nauttia hauskoista tarinoista! Tilaa Aku Ankka Juniori edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Aku Ankan toimitus yhdisti osaamisensa varhaiskasvatusammattilaisten kanssa ja kehitteli Aku Ankka Juniorin. Aku Ankka Juniori on tarkoin räätälöity kokonaisuus, jonka tavoitteena on tarjota viihdyttävää, hauskaa sisältöä sekä kehittää lapsia. Napakan lyhyet mutta kielellisesti rikkaat sarjakuvat kasvattavat sanavarastoa ja moninaiset puuhatehtävät harjaannuttavat myös mm. matemaattista älyä. Sen lisäksi ne innostavat lasta opettelemaan kirjaimia ja lukemista.

Tilaa Aku Ankka Juniori

Ankkojen lisäksi tarinoissa ja puuhatehtävissä seikkailee joukko muitakin Disneyn suosikkihahmoja. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyy 24-sivuinen, tussinkestävä Aku Ankka Juniori -puuhaliite, joka tarjoaa runsaasti lisätekemistä.

Kannusta lasta oppimaan lisää Aku Ankka Juniorin avulla! Tilaa meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 3 - 8 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Venla,
Marraskuussa 7 vuotta täyttänyt sai tämän tilauksen joululahjaksi(tai tilasin sen niin, että tyttö sai jo joulukuun numeron, hän kun jo lukemaan oppineena oli nähnyt kaupassa, että tuo kyseinen numero pitää sisällään 24-sivuisen puuhaliitteen) ja sai sen. Paljon onkin puuhaa riittänyt! Emme malta odottaa ylihuomisen numeroa!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D