Lahjaideat ja lahjavinkit

Tilaa nyt persoonallinen ja edullinen lahja ilman stressiä ja ajanhaaskausta osoitteesta Lehtikuningas.fi! Suuri valikoimamme tarjoaa jotakin jokaiselle. Voit hyödyntää lahjaopastamme löytääksesi juuri oikean lahjan! Tervetuloa tekemään löytöjä!

Lehtikuninkaan lahjaopas


Lahjaoppaamme auttaa sinua oikean lehden valinnassa. Saat suosituksia lahjansaajan sukupuoleen, ikään ja persoonallisuuteen perustuen!

Tilaajalahjat


Tilaajalahjat lähetetään pääsääntöisesti tilauksen maksajalle (poikkeuksena tilauksen lisänumerot). Voit siis antaa lehden lahjaksi ja pitää tilaajalahjan itselläsi! Sivustollamme on suuret valikoimat arvokkaita tilaajalahjoja.
Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Katso ehdotuksia

Lahjaideat naisille

Katso lisää
 • Kotivinkki kansi

  Kotivinkki

  5 nroa - 23,10 €

  säästä 30% Osta
 • Kotiliesi kansi

  Kotiliesi

  6 nroa - 33,90 €

  säästä 50% Osta
 • Tosi Elämää kansi

  Tosi Elämää

  3 nroa - 9,90 €

  säästä 43% Osta
 • Tiede kansi

  Tiede

  6 nroa - 39 €

  säästä 44% Osta

Lahjaideat miehille

Katso lisää
 • Seura kansi

  Seura

  12 nroa - 38 €

  säästä 50% Osta
 • Oma Aika kansi

  Oma Aika

  6 nroa - 24,90 €

  säästä 53% Osta
 • V8-Magazine kansi

  V8-Magazine

  5 nroa - 29,90 €

  säästä 38% Osta
 • ERÄ kansi

  ERÄ

  4 nroa - 24,90 €

  säästä 50% Osta

Lahjaideat lapsille

Katso lisää

Naistenpäivän lehtivinkit

Lahjaideoita valmistujaisiin

Lahjavinkit äidille

 • Seura kansi

  Seura

  12 nroa - 38 €

  säästä 50% Osta
 • Anna kansi

  Anna

  12 nroa - 34,40 €

  säästä 50% Osta
 • Koti ja keittiö kansi

  Koti ja keittiö

  6 nroa - 24,90 €

  säästä 53% Osta
 • Kotivinkki kansi

  Kotivinkki

  5 nroa - 23,10 €

  säästä 30% Osta

Isänpäivän lahjavinkit

Lahjavinkit

Mitä?
Lehtikuningas.fi valikoimassa on yli 1000 lehteä. Olemme pohjoismaiden suurin lehtitilausten jälleenmyyjä ja liikeideamme on koota kaikki parhaat lehtitilaukset yhdelle sivustolle. Helppoa ja edullista! Laaja valikoimamme takaa, että jokaiselle löytyy jotain mielenkiintoista luettavaa.

Kenelle?
Lehtitilaus on oiva joululahja, äitienpäivälahja, isänpäivälahja, syntymäpäivälahja, tuparilahja, nimipäivälahja tai lahja ihan muuten vaan! Ilahduta läheisiäsi muistamalla heitä lehtitilauksella. Etsitkö lahjaa veljelle, kummille tai kaimalle? Lahjaoppaamme auttaa valitsemaan sopivan lehden. Ei ole olemassa kiinnostuksen kohdetta, erityisalaa, harrastusta tai ammattia, joihin meiltä ei löytyisi sopivaa lehteä lahjaksi.

Miksi?
Lehtitilaus on lahja, joka muistuttaa saajaansa lahjan antajasta pitkään. Lehtilahjalla voit antaa tietoa ja elämyksiä. Meillä on laaja valikoima määräaikaisia tilauksia, jotka päättyvät automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Sinun, lahjan antajan tai lahjan saajan ei siis tarvitse huolehtia tilauksen päättämisestä. Määräaikaisten tarjousten yläpuolella lukee ”määräaikainen tilaus” ja kestotilausten yläpuolella ”kestotilaus”. Myös kestotilauksen peruminen on helppoa, mutta jos haluat tilata stressittömän ja vaivattoman lahjan, niin suosittelemme määräaikaisia tilauksia.

Miten?
Lahjaopas auttaa sinua valitsemaan sopivan lehden, jos et ole aivan varma, että mitä haluat tilata. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään valinnan tekemisessä. Voit tulostaa lehden saajalle lahjakortin annettavaksi juhlapäivänä ja lehti saapuu seuraavasta ilmestyvästä numerosta alkaen. Jos haluat antaa myös ensimmäisen lehden kortin yhteydessä, niin suosittelemme ostamaan irtonumeron kaupasta.