Lehtikuningas Lahjakortti

(0 ääntä)

Tuotekuvaus

Lahjakortti netistä ja toimitus heti

Onko sinulla vaikeuksia päättää? Anna lahjan saajan valita itse omien mieltymysten ja kiinnostustenkohteiden mukaan. Täydellinen joululahja, syntymäpäivälahja tai muu lahja silloin kuin mielikuvitus ei riitä. Meiltä löytyy jokaiselle sopiva lahja!

Lehtikuninkaan lahjakortti toimitetaan digitaalisessa muodossa sähköpostiin (PDF-muodossa) heti tilauksen jälkeen ja voit halutessasi tulostaa sen helposti tai lähettää muuten vastaanottajalle. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta tilauspäivästä ja käy maksutapana www.lehtikuningas.fi. -sivustolla.

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin ennakkomaksettaviin tuotteisiin. Lahjakorttia ei voi käyttää lehtiin, joista kustantaja lähettää myöhemmin laskun.

Anna lahjaksi Lehtikuningas lahjakortti

Valitse lahjakortin arvo:

10 €
20 €
30 €
40 €
50 €
100 €


Vinkki! Voit ostaa useamman lahjakortin kerralla ja yhdistää niistä halutun summan. Samassa tilauksessa voi käyttää useamman kuin yhden lahjakortin maksutapana. Lahjan saaja voi valita oman lahjansa satojen lehtien ja muiden tuotteiden joukosta. Osta lahjakortti netistä läheiselle tai itsellesi helposti ja nopeasti. Lahjakortti on todella hyvä lahjaidea niille, jolla tuntuu olevan jo kaikkea. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin muutamassa minuutissa ja on heti käytettävissä.

Maa: Suomi
Jakelija: Mediafy AB


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D