Pyöräily+Triathlon

Julkaisukieli suomi

4/5 (34 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Pyöräily + Triathlon -lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Pyöräily + Triathlon ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Se on pyöräilyä ja Triathlonia harrastavien elämäntavan rakentaja.

Pyöräily+ Triathlon -lehti testaa ja esittelee parhaat pyöräily- ja triathlonvälineet asiantuntevasti ja kattavasti. Monipuolinen Pyöräily+ Triathlon kertoo aktiivisesta harjoittelusta, parhaista treenipaikoista sekä innostaa ja motivoi lukijoitaan.

Pyöräily+Triathlon on rautaisen kestävyysurheilijan tai ammattimaisen harrastajan lehti. Pyöräily+Triathlon on täydellinen treenikaveri pyöräilyä ja triathlonia harrastaville. Kiinnostavat henkilökuvat ovat keskeinen osa visuaalisesti tämän upean lehden sisältöä. Tässä lehdessä tunnetut henkilöt kertovat treenirutiineistaan ja tehokkaasta harjoittelusta. Vauhdikas lehti testaa ja esittelee uusimmat pyörät, kypärät, vaatteet sekä muut välineet ja lisävarusteet. Lehdestä löytyy myös vinkkejä tulevista kuntoilutapahtumista, huolloista ja muista palveluista. Hyppää kyytiin pyörän selkään – tämä lehti auttaa sinua oppimaan tuntemaan lajisi läpikotaisin!

Vuositilaus on neljä numeroa. Voit tilata lehden myös lahjaksi ystävällesi, jolloin lasku postitetaan sinulle ja lehti ystävällesi. Kestotilaukseen kuuluu 4 numeroa + lukuoikeus Pyöräily+Triathlonin lehtiarkistoon, Juoksija-kortti sekä Nettivalmentajan käyttöoikeus. Meiltä löydät Pyöräily+Triathlonin -lehden lisäksi monet muut harraste- ja ammattilehdet. Tilaa nyt ja tutustu!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 4
Kustantaja: Kustannus Oy Juoksija
Päätoimittaja: Ilkka Järvimäki


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Seppo Vänttinen,
Maantiepyörätestejä voisi olla laajemmin ja useammin.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D