SPORT

Julkaisukieli suomi

4/5 (145 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa SPORT-lehti edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta. Sport on täydellinen lukupaketti treenaamista rakastavalle naiselle. Sport-lehti tukee tavoitteissa ja esittelee uusimmat urheilutrendit. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus.

Sport tsemppaa säännölliseen treeniin ja tarjoaa raikkaita ideoita kuntoilun tueksi liikuntaa jo aktiivisesti harrastaville. Sport sopii täydellisesti myös ikuisille aloittajille ja auttaa tekemään liikunnasta pysyvän elämäntavan. Sport testaa trendikkäät uutuuslajit ja uudet urheiluvälineet ja auttaa löytämään oikeat lajit ja välineet juuri sinulle. Sportin sivuilta löydät personal trainereiden laatimat tehokkaat ohjelmat eritasoisille liikkujille. Sport on täydellinen lukupaketti täynnä terveystietoa ja liikunnan iloa.

Jokaisesta Sportin numerosta löydät herkullisia ja terveellisiä reseptejä kuntoilijan keittiöön. Sportin asiantuntijat kertovat myös oikeanlaisesta ravitsemuksesta, jolla saat parhaat tehot irti treenistä ja saavutat tavoitteesi esimerkiksi painonhallinnassa. Lehti vinkkaa myös sporttiseen elämäntapaan sopivat kauneustuotteet, jotka kulkevat näppärästi mukana treenikassissa. Sport esittelee myös kaikenlaisille vartalotyypeille sopivaa sporttimuotia sekä vapaa-ajan katumuotia. Sportin matkassa pääset kokemaan myös parhaat sporttimatkailukohteet ja hyvän olon reissut.

Sport-lehdestä ilmestyy 10 upeaa ja innostavaa numeroa vuodessa. Tilaa Sport-lehti treenikaveriksi ja aloita liikunnallinen elämä jo tänään!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 33999


Kuka lukee lehteä?

Mies: 19 %
Nainen: 81 %
Ikä: 21 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

M,
Tosi hyvä ja raikas lehti!
Rozi,
ok
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D