HUOM! Joululahjatilaukset alkavat aina joulun jälkeen, aikaisintaan numerosta 1/2021.
Tilaa joululahja valitsemalla kohdassa 1. Valitse tilaustapa Joululahja. Lisäinfoa joululahjatilauksista löydät täältä.

Juoksija

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (26 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

8. 11 joulukuuta

Tuotekuvaus

Juoksija on jokaisen juoksuharrastajan ykköslehti! Juoksijassa riittää asiaa niin vasta-alkajille kuin juoksuharrastuksessaan jo pidemmälle ehtineille.

Juoksija on täydellinen tietopaketti kestävyysurheilusta kiinnostuneelle. Lehden artikkelit pureutuvat kestävyysurheilijan ruokavalioon sekä turvalliseen ja tulokselliseen harjoitteluun. Juoksija-lehti vertailee ja testaa uudet juoksukengät ja lisävarusteet, jotta sinä voit poimia parhaat päältä! Lehden persoonallisten henkilökuvien kautta lukijat pääsevät perehtymään, miten huiput treenaavat. Juoksija-lehdestä löytyy treenivinkkien lisäksi paljon tietoa kestävyysurheilijan lihashuollosta sekä vammoista.

Juoksija-lehden asiantuntevat artikkelit käsittelevät monipuolisesti eri kestävyyslajeja maratonista maastojuoksuun. Lehti neuvoo parhaat vinkit, joilla pääset elämäsi juoksukuntoon ja valmistaudut kilpailuihin. Juoksijan tilaajat saavat nyt myös käyttöönsä Move-nettivalmentajan, jonka harjoitusohjelmilla juoksuharrastuksesta tulee entistä tavoitteellisempaa. Nettivalmentajan harjoitusohjelmista löytyy valmiita harjoituksia juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn. Nettivalmentajan juoksuohjelmista löytyy valmiita harjoitusohjelmia maratonille ja puolimaratonille valmistautuville sekä niille, jotka tähtäävät ensin lyhyemmille matkoille tai haluavat vain kohottaa kuntoaan.

Juoksija-lehden juoksukalenterista löydät yli 700 juoksutapahtumaa vuodessa. Lehden mukana tulee myös Tulospörssi-liite, josta voit seurata kilpailujen tuloksia. Loppuvuodesta ilmestyy Juoksija-lehden harjoituspäiväkirja tulevalle vuodelle. Vuosittain ilmestyy myös JuoksuPlus-erikoislehti naisille. Lehden tilaajat saavat käyttöönsä myös Juoksija-kortin, jolla saa alennuksia yli 50 urheiluliikkeestä!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Kustannus Oy Juoksija
Painos: 18909


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Markku Leppänen,
Hyviä ja asiantuntevia artikkeleita myös muille kuin juoksijoille ;)
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D