Hiihto

Julkaisukieli suomi

4/5 (47 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
4. 30 syyskuuta
5. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Hiihto on Suomen ainoa maastohiihtoon erikoistunut lehti. Hiihto-lehti on suunnattu hiihdon aktiiviharrastajille, joille hiihto on elämäntapa. Hiihto-lehdestä hiihtoharrastajat löytävät vinkkejä harjoitteluun ja hiihtotekniikan hiomiseen. Lehti kannustaa tavoitteelliseen ja monipuoliseen harjoitteluun ympäri vuoden. Hiihtoharrastus ei nimittäin rajoitu vain lumiseen vuodenaikaan, vaan hiihtokuntoa voi ylläpitää monipuolisella harjoittelulla myös kesäisin. Hiihto-lehdestä löytyy motivoivia harjoitusohjelmia, joiden avulla treenirytmiä on helppo ylläpitää koko vuoden.

Lehti tarjoaa tuoretta tutkimustietoa aktiiviurheilijan terveydestä, ravitsemuksesta ja lihashuollosta. Hiihto-lehden vinkeillä selviää, miten oikein suunniteltu lihaskuntoharjoittelu parantaa hiihtotekniikkaa ja kehon liikkuvuutta. Lehdestä löytyy myös neuvoja rasitusvammojen ennaltaehkäiyyn ja hoitoon. Optimaalisen hiihtosuoritukseen tarvitaan tietenkin oikeanlainen tankkaus ja nesteytys. Hiihto-lehti tarjoaa ravintovinkit parhaaseen suoritukseen ja tehokkaaseen palautumiseen.

Hiihto-lehdestä löytyy myös ajankohtaisin tieto lajin uutuusvälineistä ja varusteista. Hiihto-lehti testaa markkinoille tuodut uudet välineet, varusteet ja vaatteet ja arvioi niiden ominaisuudet erilaisissa olosuhteissa. Hiihto-lehden testeissä selviää, millä pito- ja luistovoiteilla ja -nesteillä sukset kannattaa voidella. Lehdestä löytyy myös arvokkaita vinkkejä välineiden oikeanlaiseen säilyttämiseen, jotta ne pysyvät parhaassa terässä mahdollisimman pitkään. Lisäksi Hiihto-lehti tiedottaa hiihtotapahtumista ja -matkoista, jotta saat kaiken irti hiihtokaudesta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 5
Kustantaja: Kustannus Oy Juoksija
Aloitusvuosi: 2009
Päätoimittaja: Seppo Anttila


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D