• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Kotilääkäri

Tuotekuvaus Kotilääkäri lehti

Kotilääkäri on hyvän olon lehti! Terveys, liikunta, ravitsemus ja kauneus ovat Kotilääkärin kantavia teemoja. Tilaa lehti nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi edulliseen kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi!
Kotilääkäri on suunnattu aikuisille suomalaisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Lehden keskiössä ovat terveelliset elämäntavat sekä itsestä huolehtiminen. Kotilääkäri auttaa tekemään valintoja, jotka ovat hyväksi sinulle.
Kotilääkäri vakioaiheisiin kuuluvat muun muassa laihdutus ja painonhallinta. Lehti neuvoo, kuinka kuntoilu ja liikunta tuodaan osaksi arkipäivää ja sen rutiineja. Se tukee vaikeissa hetkissä ja inspiroi jakamalla muiden ihmisten menestystarinoita. Lehden muita aiheita ovat esimerkiksi sairauksien ennaltaehkäisy ja itsehoito sekä erilaiset ihanat hemmotteluvinkit.
Kotilääkäri opastaa lukijaa myös ravitsemukseen ja ruokatottumuksiin liittyvissä asioissa. Terveellinen ruokavalio on yksi terveellisten elämäntapojen kulmakivistä ja Kotilääkäri tarjoaa paljon hyödyllisiä ravintoon liittyviä neuvoja ja vinkkejä. Lehdestä löydät parhaat ruuat ja reseptit, jotka ovat sekä hyväksi sinulle, että maistuvat herkullisilta.
Kotilääkäri on asiantunteva, luotettava ja samanaikaisesti lämminhenkinen terveyslehti, jonka voit tilata joko kestotilauksena tai automaattisesti loppuvana määräaikaistilauksena. Kotilääkäri-lehden parhaan tarjouksen löydät Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!
Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.
Viisi syytä tilata:
1. Suomen luotettavin hyvänolon asiantuntija, jolta saat uusinta terveystietoa, parhaat neuvot itsehoitoon, vaivojen ennaltaehkäisyyn, jaksamiseen ja elämänmuutokseen.
2. Monipuolinen lääkäripalsta ja tietoa tutkituista vaihtoehtohoidoista.
3. Selviytymistarinoita, vertaistukea, arjen psykologiaa, ilmiöitä ja ihmissuhteita.
4. Käytännön keinot hoitaa ulkonäköä ja vahvistaa itsetuntoa.
5. Uusimmat trendit ravintoon ja kuntoiluun liittyen.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kotilääkäri

1
Liisa Louhelainen
lehti on huonontunut liikaa mainoksia,ennen oli parempi lehti.nykyään kaikki lehdet pilataan mainoksilla.
1
Juuli
Lehti ihan yhtä tyhjän kanssa... Viimeinen niitti viimeisin lehti, jossa kannessa Leena Harkimo, turkistarhauksen lobbari... Tilaus loppui nyt tähän.
0
Riitta Kauppila
Kyllähän teidän lehdessä on jos minkälaisia hienoja ruoka vinkkejä, tai erityis ruokia, mutta yksikään lehti ei puutu kihdin ruokavalioon. Mikä kuitenkin on melko yleinen sairaus ja vaatii erityis ruokavalion.
0
esko kauppinen,...
Maaliskuun lehti oli yhtä tyhjän kanssa, ei mitään luettavaa. Ilmoitin jo aspaanne, että lehden tilaus loppuu vuoden lopussa. Oli varmaan huonoin kotilääkäri, jonka olen n. 10 vuoden aikana lukenut. Lehden teosta vastaava ei taida olla tehtäviensä tasalla.
0
Paula Tiainen
Lehden muodonmuutos on osittain hyvä, mutta kannen ulkoasu on nyt ollut syyskuusta alkaen joka kuukausi niin samanlainen ettei erota onko uusi vai vanha numero kysymyksessä.

Kotilääkäri

Julkaisua / vuosi: 
10
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 1 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle