Alle 10 euron tarjoukset
Alle 20 euron tarjoukset
Alle 30 euron tarjoukset
Kesäkampanja 2018 - Lehtikuninkaalle iski auringonpistos
Lehdet alkaen 1 €! Tilaa lehdet kesäkampanjan aikaan huippuedullisesti— säästä jopa 95%! Voimassa vain rajoitetun ajan. Erikoisvalikoimassa yli 40 lehteä. Useiden lehtien näytenumeroita on myynnissä vain rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Kesän 2018 halvimmat hinnat!
Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin! Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Nyt on mainio aika tilata koko perheelle lukemista loppukesäksi!

Uniikkeja tilaajalahjoja
Lehdissä on auringonpistoksen aikaan erikoistilaajalahjoja, joita et saa ostettua mistään erikseen ja tilaajalahjoja on vain rajoitettu määrä. Lehtikuninkaalla on myös omia alennuskoodeja ja erikoistarjouksia.

Lisäetuja uutiskirjeemme tilaajille
Lehtikuninkaan uutiskirjeen tilaajille on tarjolla myös erikoisetuja (mm. lisäalennuksia valmiiksi alennetuista hinnoista!) —tilaa uutiskirjeemme ja lunasta omasi!

Alennuskoodit
Valitse alennuksesi ja syötä alennuskoodi kassalla.

-10% lisäale jo alennetuista hinnoista: Syötä koodi KESÄALE10 ja saat 10% alennuksen vähintään 20 € ostoksesta.

-20% lisäale: Syötä koodi KESÄALE20 ja saat 20% alennuksen vähintään 50 € ostoksesta.

Kokeile Bookbeatia kuukausi veloituksetta: Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle alennuskoodi BOOKBEAT. Koskee vain asiakkaita, jotka eivät ole kokeilleet aiemmin Bookbeatia.